Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şartsız olduğuna emin misin
whatsapp hattına kullanıcı adını yazanlara 20 tl şartsız ekleniyor. bugüne özel. fazla bilen yok çabuk olun
evet şartsız, linke tıkla üstat görürsün ordaŞartsız olduğuna emin misin
oha 25bile çekiliyomu bunu çekemzsek yuhbu arada min. çekimler: payfix ile çekim 25 tl, papara ile 50 tl
ben çekemem büyük ihtimal, çeken olursa beni görsün
yuh deme üstadım, ben mesela çekemem çünkü futbol basket felan hiç anlamıyorumoha 25bile çekiliyomu bunu çekemzsek yuh
Yarış yokmu kral pronettebu arada min. çekimler: payfix ile çekim 25 tl, papara ile 50 tl
ben çekemem büyük ihtimal, çeken olursa beni görsün
Eklenirse syle 2 maç pasliyim cekersinyuh deme üstadım, ben mesela çekemem çünkü futbol basket felan hiç anlamıyorum
ya bizde anlamıyozki ben basketi bilirim ama artık umrumda değil 1.75 gördüğüm orana basıyorum gözü kapalı sistem ne isterse o geliyor zatenyuh deme üstadım, ben mesela çekemem çünkü futbol basket felan hiç anlamıyorum
kaybederse vicdan yaparım kanka@muhsinovi bana kupon yapsana üstadım 50 - 100 arası versin
herkese ekleniyor, sen kuyruğa denk geldin biraz geç yüklenir.Eski üyelere de ekleniyor mu acaba ya yazdim simdi kullanici adımı ama cevap gelmedi henuz..
Iyi bro ya sigara ekmek parasini cikaririm belki eklenirse be :/herkese ekleniyor, sen kuyruğa denk geldin biraz geç yüklenir.
Len zirtooherkese ekleniyor, sen kuyruğa denk geldin biraz geç yüklenir.
Nie yalan atsin la50,çekiliyor mu gercekten?
Yok usta yalan söylüyor diye dusunmedim kiNie yalan atsin la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!