t3rsoo
Kayıtlı Üye
Betyap sitesiyle iletişim halinde olan yada sitede aktif oynayan kimse var mı aramizda??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
betyap 2 ay önce patladı dostum param kaldı deme sakın kimse yardımcı olmaz bütün sponsorluklarınıda bitirdi forumlarlaBetyap sitesiyle iletişim halinde olan yada sitede aktif oynayan kimse var mı aramizda??
betyap 2 ay önce patladı dostum param kaldı deme sakın kimse yardımcı olmaz bütün sponsorluklarınıda bitirdi forumlarla
isim neYan komşuda biri betasus'tan 40K çakmış
Dagıtım yapcaktı beklıoz bu adam gecen 20k cektı 1550 dagıtmış ama şimdi gitti 4 de gelmedi dahaisim ne
isim ne kankaDagıtım yapcaktı beklıoz bu adam gecen 20k cektı 1550 dagıtmış ama şimdi gitti 4 de gelmedi daha
Dur balamisim ne kanka
Kadfo1114isim ne kanka
Kaddo1114Kadfo1114
dağıtır inşKaddo1114
Geçen gün bayağı bi dağıtım yapmış diyorlar 1540 lira dağıtmış O arkadaşı buraya transfer edelim de burası faydalansınLan yok dağıtım yapmaz bn onlada adminlerle de konuştum dümene geçti kamil
La o benim fake hesap??Geçen gün bayağı bi dağıtım yapmış diyorlar 1540 lira dağıtmış O arkadaşı buraya transfer edelim de burası faydalansın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!