Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu site patlak milletin parasına coktuler sen halen reklamlardasin
site adamı ?Bu site patlak milletin parasına coktuler sen halen reklamlardasin
Hiç unutmam lise yillarimdi ???bu bonus çıktığında @Samurai1 @kadircan4747 bunlar liseye gidiyodu
iyi oldu sövecek adam bulamıyodum silme sakınLan acmaz olaydım site adamı hersey olduk gene ?
tevrat yazılırken oynuyoduk hey gidi günler o zaman ip wipbet-1003 düNe mağarası kardeşim big bang sonrası bu.
@moses KASDHFSIAHFASPFASO yillarda en son girdiğim bilgisayar
@muhsinovi ???
Biz sizin kadar kumarcı değiliz ?tevrat yazılırken oynuyoduk hey gidi günler o zaman ip wipbet-1003 dü
tevrat yazılırken oynuyoduk hey gidi günler o zaman ip wipbet-1003 dü
4 tane tevratı atmışlar havaya masanın üstünde kalanı yazmışlar bilmiyonmu o hikayeyi zeburda olabilir karıştırdım heralde islam tarihi dersim zayıftıTevrat yazıldı mı vatan haini fetocu Allah indirdi kitapları.
Ayda konu carpilmaya gidiyor ?Tevrat yazıldı mı vatan haini fetocu Allah indirdi kitapları.
4 tane tevratı atmışlar havaya masanın üstünde kalanı yazmışlar bilmiyonmu o hikayeyi zeburda olabilir karıştırdım heralde islam tarihi dersim zayıftı
lan dur eğleniyoz şurdaKonu deneme bonusundan İslamiyetin doğusuna kadar gidecek @Rooster kaldır konuyu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!