Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben hiç yatırım yapmadım da 25 e 20 galiba lizbonbet verio muş geçen konuşuolardı30 tl ye freebet veren bi yer var mi beyler sponsor olursa iyi olur ' sahabet harici '
eyv hacim ama senin gibi hic yatirimim yok oyle sitelerden uzak duruyorym geneldeBen hiç yatırım yapmadım da 25 e 20 galiba lizbonbet verio muş geçen konuşuolardı
Lizbonbet var kanka iyi site 1.40 çevrim30 tl ye freebet veren bi yer var mi beyler sponsor olursa iyi olur ' sahabet harici '
kardo oraya sogugum ya oyle olunca da gelmiyo orayi es gectimLizbonbet var kanka iyi site 1.40 çevrim
Bende ısınamadım yatırım yapmadım hiç betpipo vardı 25 e 25 veriodu payfix e kaldırmıştı aktifse Bi bak derim çekim sınırı yoktu o zaman ordan yüklü çok çektim zamanında bayağı artıya geçince korktum bıraktımeyv hacim ama senin gibi hic yatirimim yok oyle sitelerden uzak duruyorym genelde
Ufak miktarları ödüyorlar sorun olmazkardo oraya sogugum ya oyle olunca da gelmiyo orayi es gectim
Toplaşamam uçağa bincem şimdi internet mokokoRoll patlatacam toplaşın ??
Listeyi aldım bileRoll patlatacam toplaşın ??
Tamam kankaListeyi aldım bile
dalga gecme aga bizimde sermayemiz minnos ne edek10 a 10 bonus veren nere
Dalga mı fakirim hacı 10 tl var cepte o da bi boka yaramıyor @GAMBLER gelsin o oynasın baridalga gecme aga bizimde sermayemiz minnos ne edek
Baktım yok tez kesileGameofbet 15 freebet eklemiş sadakat bonusu binlerce yatırım var ilk defa böyle Bi yükleme var bende şansa gördüm sordum tüm üyelere dedi kontrol edin
Bende şansa gördüm herkeze dediteşekkürler sımdı baktım eklenmıs sadakat bonusu dıye
Zamanla demekki tüm üyeler dedi ama betasus gibi 20 yatırım şartlı eklenenBaktım yok tez kesile
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!