Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme YATIRIMLI KAZANÇ KAPISI

Royal King

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
KONUYA GELEYİM ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM 10$ VE ÜZERİ YÜKLEYEBİLECEĞİNİZ BİR PLATFORM.2019 DAN BERİ AKTİF BİR SİTE SÖYLEYECEĞİM BU SİTEYİ ETRAFTA GÖRÜP,DUYAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA KİŞİ ÖĞRENİP SİTENİN ÖDEMESİNDEN KORKUYORLAR.SİZLERE ÇEKİMİMİ DE ATIYORUM.SİTEYE ÜYE OLMAK İSTEYEN MESAJ ATSIN ÖZELDEN AÇIKTAN VERİPTE SİTEYİ PİÇ ETMEYECEĞİM.
YATIRIM PLANLARINA GÖRE FAİZ VAR

ONAY: @Rooster

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211202-151304_Chrome.jpg
    Screenshot_20211202-151304_Chrome.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20211202_151731_355.jpg
    IMG_20211202_151731_355.jpg
    24.9 KB · Görüntüleme: 10

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Shibada böyleydi topukladı yav

Royal King

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Shibada böyleydi topukladı yav
kanka shiba game falan hikaye bu siteyi çok bilen yok o yüzden bu kadar senedir ayakta.Daha da ayakta duracağını söylüyorlar.Bir tane tanıdığım abi var türkiye temsilciliğini yapıyor bu sitenin ve şuana kada 300k dan fazla çekti

Royal King

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bende bir siteden yüklü çektim siteyi özelden vericem bu da çekim

Ekli dosyayı görüntüle 9215
tebrikler kardeşim benim amacım ref kasmak değil sadece sitenin çok fazla etrafta yayılmasını istemiyorum hepsi bu herkes özen gösteriyor bu konuda aşşağı yukarı.Hatta bi ara benim dediğim siteye bazı youtuberlar scam ödeme yapmıyor diye videolar attılar facebookta paylaştılar kimse siteye gelmesin yoğunlaşmasın diye

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
tebrikler kardeşim benim amacım ref kasmak değil sadece sitenin çok fazla etrafta yayılmasını istemiyorum hepsi bu herkes özen gösteriyor bu konuda aşşağı yukarı.Hatta bi ara benim dediğim siteye bazı youtuberlar scam ödeme yapmıyor diye videolar attılar facebookta paylaştılar kimse siteye gelmesin yoğunlaşmasın diye

Ya bırak be kardeşim kime attın alla için sen ref atmadıysan ben etkinlik açacam, ayrıca internet ortamında saklayamazsın siteyi istediğin yerde karala şu arayüzden siteyi bulmam 10 dk alır ama boş iş şimdi ödüyor olabilir ki buna da inanmıyorum ya neyse şayet ödüyor olsa bile eninde sonunda kapanacak kaçarı yok bunun

Royal King

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya bırak be kardeşim kime attın alla için sen ref atmadıysan ben etkinlik açacam, ayrıca internet ortamında saklayamazsın siteyi istediğin yerde karala şu arayüzden siteyi bulmam 10 dk alır ama boş iş şimdi ödüyor olabilir ki buna da inanmıyorum ya neyse şayet ödüyor olsa bile eninde sonunda kapanacak kaçarı yok bunun
bul bu siteyi bekliyorum görselden

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap