Sen tartışmayı devam ettiriyorsun etmesin yoksa üzülürsün kardeşim konu kilitlensin iş bitsinAdmini benim msjım ile neden etiketliosun kardeş onu anlamadım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen tartışmayı devam ettiriyorsun etmesin yoksa üzülürsün kardeşim konu kilitlensin iş bitsinAdmini benim msjım ile neden etiketliosun kardeş onu anlamadım?
Sebep? Sana hakaret mi ettim küfür mü? Üzülmem için sana karşı bunları yapmam lazım kardeş ki ben o seviyede değilim güzelce gerekeni yazdmSen tartışmayı devam ettiriyorsun etmesin yoksa üzülürsün kardeşim konu kilitlensin iş bitsin
B değil p ile yazsan senin kazanman lazımdı ilk sölediği lafı sen yazmış olcaktın
Kazandın git paparanı at etkinlik sahibine ödülünü al
Tamam kardeşKazandın git paparanı at etkinlik sahibine ödülünü al
Abi ilk yorum atan demek istemiştim sorryUlan bu nasıl etkinlik MKE
Tırnak içine almışsın la nasıl demek istemek o samu dayının hakkı ilk o yazdı onu da sulaman lazım ilk yazan oAbi ilk yorum atan demek istemiştim sorry
Abi benim kafa gidik ya kusura bakmayın öyle anlaşılır sandık kupon yapıyom gelirse redkitle samu dayı var sırada sözTırnak içine almışsın la nasıl demek istemek o samu dayının hakkı ilk o yazdı onu da sulaman lazım ilk yazan o
Buldunda kılsız istiyon11 işimi görmezdi zaten 15 lazım idi
Cigara 15 needemBuldunda kılsız istiyon
Üstünü öpücükle tamamlaCigara 15 needem
En son *** möt mevzusu oldu sonra görmedikDayı nerde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!