Vay uyanık ?sen bi devriye daha ataydın şu maçlar çekiliş bitsede öyle gelseydinya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay uyanık ?sen bi devriye daha ataydın şu maçlar çekiliş bitsede öyle gelseydinya
Geride atacak cunkuBarem daha 115 ak anlamadım
1.ci cabuk 50 bul 2.ci çekince paran olacak hadi bekliyorum?1.si bende 50 yok 2.si çeksemde atamam param yok
muriç bi 50 atsana çekim yapıp geri atayım. 1.50 den falan çevirirsem 75 atayımVay uyanık ?
Dün para yolladın ya bilmem ne gümüş liği vardı baskette 169.5 üst oynadım bi ara badem 193 cıktı paranın *** dum dedim maçtaki 167 sayı cıktı???Vay uyanık ?
Yanmazsa akSac maci alev aldi mk
badem çok pahalı olmuş 193 tl ye bademmi olur ? ? ? ?Dün para yolladın ya bilmem ne gümüş liği vardı baskette 169.5 üst oynadım bi ara badem 193 cıktı paranın *** dum dedim maçtaki 167 sayı cıktı???
Barem lo 193 çıktı paranın *** dum dedim 167 de bitti ***?badem çok pahalı olmuş 193 tl ye bademmi olur ? ? ? ?
Ihtiyarla dalga geçme ?badem çok pahalı olmuş 193 tl ye bademmi olur ? ? ? ?
Saygı yok yok bu arada ihtiyar babandır???Ihtiyarla dalga geçme ?
İyi günler dilerim. Hoş geldiniz, nasılsınız?Barem lo 193 çıktı paranın *** dum dedim 167 de bitti ***?
Beren 07:03Saygı yok yok bu arada ihtiyar babandır???
Olm olsa roll mi takip ederim?muriç bi 50 atsana çekim yapıp geri atayım. 1.50 den falan çevirirsem 75 atayım
Hadi ya allahhh ben tekneyi acmaya gider???İyi günler dilerim. Hoş geldiniz, nasılsınız?
İşleminizin kontrolünü sağlıyorum lütfen kısa bir süre hatta kalmanızı rica edeceğim.
metin 07:02
tşk iyi sizler nasılsınız
çok kibarsınız
Aa sen miydin pardon dayıcım ben murice dio sandım ?Saygı yok yok bu arada ihtiyar babandır???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!