Cık aradan sen anlamssın o anladı meseleyi?Ayipmi mk her is yapılır ekmek parası icin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cık aradan sen anlamssın o anladı meseleyi?Ayipmi mk her is yapılır ekmek parası icin
Demek istediğimi anladı meslekle ekmekle dalga geçmem ?Ayipmi mk her is yapılır ekmek parası icin
Şimdi gördüm gözüm kaldı şike var mkBmw nin gozu kalcak simdi mk?
Ahanda geldiiiii?Şimdi gördüm gözüm kaldı şike var mk
Ben gidiyorum küstüm.kac saattir saplayin atın yiyin yazıyoruzAhanda geldiiiii?
Meto 50 ye 100Şimdi gördüm gözüm kaldı şike var mk
Tefoyuda geçtin payfix 55 falan ativer deneme bonusla 200 çekerse. 100 atarım ceviremezsem frebet kazancı 100 çeker 50 alabilirimMeto 50 ye 100
La ben senden para istiom sen benden istion genemi ayran içtin???Tefoyuda geçtin payfix 55 falan ativer deneme bonusla 200 çekerse. 100 atarım ceviremezsem frebet kazancı 100 çeker 50 alabilirim
Yada boşver ben arkadastan faizsiz alırım bulamazsam sana yazarım cumartesiMeto 50 ye 100
Pardon uykusuzluk kafaya vurdu 50 ye 100 diyince sen vereceksin anladımLa ben senden para istiom sen benden istion genemi ayran içtin???
Bende 50 olsa yatırıp frebet kazancı çekerimLa ben senden para istiom sen benden istion genemi ayran içtin???
Yetiştim mi
La ben senden para istiom sen benden istion genemi ayran içtin???
Baba winnn@Rooster ordan bir kazandı alabilir miyim ?
GunaydinCukkkami sal lo
Paraaa@Cesaret ulaş kanka ödül için sabah haram para yiyemezsem kötü geçecek günüm ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!