Ne rüyası senin gibi 7 24 yatiyormuyuz saniyorsun.yarim saat önce kalktim ise gidecemrüyandamı wonladı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne rüyası senin gibi 7 24 yatiyormuyuz saniyorsun.yarim saat önce kalktim ise gidecemrüyandamı wonladı
kolay gelsin.Ne rüyası senin gibi 7 24 yatiyormuyuz saniyorsun.yarim saat önce kalktim ise gidecem
Sağol sen ne yapiyon daha uyumadin dimi ??kolay gelsin.
Hayirli isler bizde issizizNe rüyası senin gibi 7 24 yatiyormuyuz saniyorsun.yarim saat önce kalktim ise gidecem
ben hala işteyim. eve gitmem kahvaltı flaan yapıp uyumam saat 1 i bulurSağol sen ne yapiyon daha uyumadin dimi ??
Herkes isindeSağol sen ne yapiyon daha uyumadin dimi ??
ben gece kuşuyumSağol sen ne yapiyon daha uyumadin dimi ??
Baykusben gece kuşuyum
2 saat oldu hala çekim gelecekBaykus
Sağol bulursun ins bir işHayirli isler bizde issiziz
Bu saatte ne bu harbi hep beni buluyor2 saat oldu hala çekim gelecek
Odul gonderilmistir kilit @Rooster2 saat oldu hala çekim gelecek
sen sabaha kadar nasıl ayakta kaldın D:dD:d şaşkınım iananmıyorum kurban kestircem birazdan2 saat oldu hala çekim gelecek
Paranin kudretisen sabaha kadar nasıl ayakta kaldın D:dD:d şaşkınım iananmıyorum kurban kestircem birazdan
La sen benden hiç nasiplendin misen sabaha kadar nasıl ayakta kaldın D:dD:d şaşkınım iananmıyorum kurban kestircem birazdan
yok vallaLa sen benden hiç nasiplendin mi
Bekle çekim gelsinyok valla
saolasınBekle çekim gelsin
işteyim mecbur ayakta duruyorum yoksa güzelim uykuyu kacirirmiyimsen sabaha kadar nasıl ayakta kaldın D:dD:d şaşkınım iananmıyorum kurban kestircem birazdan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!