Yahu guzel kardesim bizde gerekeni soyledik zaten birakda biraz icimizde yansinSende alem adamsın ***
Biz ne anlatıyoruz sen ne anlatıyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yahu guzel kardesim bizde gerekeni soyledik zaten birakda biraz icimizde yansinSende alem adamsın ***
Biz ne anlatıyoruz sen ne anlatıyorsun
Nein ciddimisin ?Özür dilersem muriqe atıcakmısın
Kangrular gunde 2 kere ciflesirmis nedeni nedir kanka simdi denk geldi soruYahu guzel kardesim bizde gerekeni soyledik zaten birakda biraz icimizde yansin
Magdurim hakim bey?Hala odul dusunuyoruz meto ya 3 dunya savasini durdukduk sevinmen lazim ???
Abaza oçları biz senede 1Kangrular gunde 2 kere ciflesirmis nedeni nedir kanka simdi denk geldi soru
Bence vericek odulu vermelideMagdurim hakim bey?
Ortam gergin tarkan sen git konserine devam et burasi 56 ?napacak adam 50 tl kazanmış soramaz mı adama laf edıyolar bıde
Kanka eğlence modunda big won oldu sıkıntıdan eğlence modu oynuom
Gomezde yedi bizi nerde bu mkBu işi cozucek adam Marioooo @gomez dir. ???
bence bu savunmayı anca abu bakar açarBu işi cozucek adam Marioooo @gomez dir. ???
Bilmiyorumda gelir benceGomezde yedi bizi nerde bu mk
Gomez paraları rakı masasında kızlarla yedi. Üstüne gidip spin çevirdi battı kesinBu işi cozucek adam Marioooo @gomez dir. ???
Sen dilemesende atacamÖzür dilersem muriqe atıcakmısın
Sana da ayıp gerçekten. Önce borcunu öde o zaman ***Atacak olsaydı cvp yazardi hic yazmiyorki yorumlarima
Yok Ben atçaksan Dilemicektim zaten kral yanlış anladın beniSen dilemesende atacam
Beni başkasıyla karıştırma
Sinirim geçmedi daha
Ben bu forumda 11 kişiden 10 kişi arasına girememiştim. Şaka değil bu gerçek
Şans dedim geçtim
Ama sen sırf çamur at izi kalsın diye 1 dk yı 10 dk yapıyorsan kusura bakma ama gözümde zerre değerin yok maalesef. Yaptığın yanlıştı
Abi sen şimdi bana 100 tl at ben cekiliş ayagına parayı yiyeyim???Sen dilemesende atacam
Beni başkasıyla karıştırma
Sinirim geçmedi daha
Ben bu forumda 11 kişiden 10 kişi arasına girememiştim. Şaka değil bu gerçek
Şans dedim geçtim
Ama sen sırf çamur at izi kalsın diye 1 dk yı 10 dk yapıyorsan kusura bakma ama gözümde zerre değerin yok maalesef. Yaptığın yanlıştı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!