Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereket hakkim gamblerin dirSon beğeni 09.10,50 mesaj şart 20 tl 1 kişi ben çekicem bol şans
Kandirdim??Kesene bereket hakkim gamblerin dir
Severim böyle jestleri ??Kesene bereket hakkim gamblerin dir
Dayı yanlış anlama ama adam vur desen vururumKesene bereket hakkim gamblerin dir
EstDayı yanlış anlama ama adam vur desen vururum
Sevmem artık o zaman @kadircan4747Severim böyle jestleri ??
Senin mesaj tutmuyo listeye dayanin adını 2 kere yazicamSevmem artık o zaman @kadircan4747
Bol şanslar 20 tl için Papara limiti doldurmasaydik iyiydi de neyse bunada şükürSon beğeni 09.10,50 mesaj şart 20 tl 1 kişi ben çekicem bol şans
3 yapta sansi fazla olsun 3un 1 ini alsin?Senin mesaj tutmuyo listeye dayanin adını 2 kere yazicam
Sıkıntı yok kanka dikkat etmedim mesaj sayısına katılmazdim yoksa ?Senin mesaj tutmuyo listeye dayanin adını 2 kere yazicam
Hakkin gamblerin konu kapandiBol şanslar 20 tl için Papara limiti doldurmasaydik iyiydi de neyse bunada şükür
Onda da çıkmaz ?3 yapta sansi fazla olsun 3un 1 ini alsin?
12 mesaj yazmak senin için kolay olsa gerek ?Sıkıntı yok kanka dikkat etmedim mesaj sayısına katılmazdim yoksa ?
Napiyim abi bende tersoyumBol şanslar 20 tl için Papara limiti doldurmasaydik iyiydi de neyse bunada şükür
Yok artikOnda da çıkmaz ?
Ben yoldayım ödül çıkarsa 1 saat sonra Papara atarımSon beğeni 09.10,50 mesaj şart 20 tl 1 kişi ben çekicem bol şans
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!