Geldi mi siZin paralarkralin oglu günaydın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geldi mi siZin paralarkralin oglu günaydın
YokkGeldi mi siZin paralar
Farkindaysan senin mesajlara espiri yapar güler dim hiçbirini yapamadım mahcubiyet duygusu varHatırlıyorum o yüzden dedim zaten sen al diye
La metooooooFarkindaysan senin mesajlara espiri yapar güler dim hiçbirini yapamadım mahcubiyet duygusu var
yok gelmedi de gelir ya messi saglam adamdir uyaninca atar kanka tekrardan kesene bereket dun gece buyuk jest olduGeldi mi siZin paralar
Küsuratı dağıttım kanka elden gelen bu ?yok gelmedi de gelir ya messi saglam adamdir uyaninca atar kanka tekrardan kesene bereket dun gece buyuk jest oldu
Öyle bir maç görmedimDün isviçre angola maçı vardı noldu bilen var mı hala sonuçlanmadı ** 15 saat oldu nerdeyse
@WustelerK deli meli ama iyi adamdiryok gelmedi de gelir ya messi saglam adamdir uyaninca atar kanka tekrardan kesene bereket dun gece buyuk jest oldu
senin o kusuratini biz kazanamiyoruz kanka yinede sukurKüsuratı dağıttım kanka elden gelen bu ?
Ana para bana dimiKüsuratı dağıttım kanka elden gelen bu ?
Duygusala bağladım ben kaçarLa metoooooo
Bin şükür tabi kardo orası ayrısenin o kusuratini biz kazanamiyoruz kanka yinede sukur
Attım ya sana 1000 gelmedi miAna para bana dimi
GeldiAttım ya sana 1000 gelmedi mi
Gece bi uyandim bildirim?hesabiniza para geldiAttım ya sana 1000 gelmedi mi
1k Geldiyse benden elimdeki 100 mü istiyon
kanka dunki o mac tekmiydi kombinmiydi tutari sil istersen de kuponu atarmisin oranlara bakcam mumkunseBin şükür tabi kardo orası ayrı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!