Kanka izmirli ne sorcan merak ettimBu Gomez izmirliy di demi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka izmirli ne sorcan merak ettimBu Gomez izmirliy di demi
Gelmedi mk 4 saat oldu az miktar değil bende bekliyom ?Hadi ** gelmedi mi çekim 50-50 alacam NBA başlıcak ?
DenizliBu Gomez izmirliy di demi
Düşenin dostu olmaz dediler ayaktayız yine dostumuz yok dayı nasıl gabbe bı dünyadayizKuruş atarsam inceyim ne bugün ne yarın?
Kullnici adı ne gardaş müşteri hizmetleriyle mı konusuyon ???Kullanıcı adım Ataumut
5.800
İzmirli değilim la aslen @Rooster muronun hemşosuyuk görev yerim izmirKanka izmirli ne sorcan merak ettim
İşallah gelmez aynı ıp derler a koyim????Gelmedi mk 4 saat oldu az miktar değil bende bekliyom ?
@Lider özelden slm yazana 30 atiyo kesin bilgi
Bende papara yok usta payfix var çıkarsak bilgin olsun bolllll çekimlerin olsun???Kullanıcı adım Ataumut
5.800
Öğretmen oldun yani sonunda tebriklerİzmirli değilim la aslen @Rooster muronun hemşosuyuk görev yerim izmir
Defalarca çektim o miktarları kanka vip üyesiyim öyle bi imkan yok ??İşallah gelmez aynı ıp derler a koyim????
Bumu?????Öğretmen oldun yani sonunda tebrikler
Yok bişey ya olesine Bi ara ortalıkta yoktu kayıplara karıştı tekrar dönmüş omu diye sordumKanka izmirli ne sorcan merak ettim
Sen benim yakından tanıdığım birisinde çözemedim dahaÖğretmen oldun yani sonunda tebrikler
Hademe la bu????Öğretmen oldun yani sonunda tebrikler
De get la gece gece canın sıkılmıs senin ?Bumu?????
Hademe hademe????De get la gece gece canın sıkılmıs senin ?
Her türlü gelir sıkıntı yokDefalarca çektim o miktarları kanka vip üyesiyim öyle bi imkan yok ??
Ben seni ezelden tanırımSen benim yakından tanıdığım birisinde çözemedim daha
100 LİRA @tungabey in kral sen direk papara yaz10k çekim vardır tebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!