olm yavaş kaçtane yazıyon sdfghjk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
olm yavaş kaçtane yazıyon sdfghjk
Kralını skermmmBirden çok yazma hakkımız varsa 1000 den başlar 300 koya koya yazarim üstüne kral
Lan gomez en son bana sözün vardı kaç çekim oldu hatta DAĞITIM yaptın hala AtacanAynen btc iptal ettim payfixe geçtim izin verildi daha tıklamadı ?
Kanka yeni gördüm bildirim gelmiyo sen etiketleyince bana laGomeeezzzzz aloooooooo iplemiyorsun gene
*** millet yazıyor bende anlamadım kiolm yavaş kaçtane yazıyon sdfghjk
Ödeme gelsin konu açıcam la dur bilmedem kaç kişiye söz vermişim ben la ???Lan gomez en son bana sözün vardı kaç çekim oldu hatta DAĞITIM yaptın hala Atacan
oda birseymi ben 1 den 10 15 k ya kadar tek tek yazarım ?Birden çok yazma hakkımız varsa 1000 den başlar 300 koya koya yazarim üstüne kral
La bırak şu kolpaçıyı?Lan gomez en son bana sözün vardı kaç çekim oldu hatta DAĞITIM yaptın hala Atacan
Ben neden gormedim nerde ?YILBAŞI GELİYOR 1 K DAĞITACAM DEMİŞTİN DAYI
Vallahi bu muhsin manyakoda birseymi ben 1 den 10 15 k ya kadar tek tek yazarım ?
banada söz vermiştin hacı abi unuttum deme sakın 800 alacaklıyımÖdeme gelsin konu açıcam la dur bilmedem kaç kişiye söz vermişim ben la ???
yılbaşı gelmedi kiBen neden gormedim nerde ?
Suya bari küfür etme la ??Sana su vereni skim?
baana meselaaÖdeme gelsin konu açıcam la dur bilmedem kaç kişiye söz vermişim ben la ???
BEN SENİ EZELDEN BİLİRİM EN AZ 20 MESAJIN VAR ?Ödeme gelsin konu açıcam la dur bilmedem kaç kişiye söz vermişim ben la ???
Durun la tamam çekiyoruzda bi o kadar da veriyoruz ??banada söz vermiştin hacı abi unuttum deme sakın 800 alacaklıyım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!