Len tarak bak özelde ne yazmışım ???Sende öyle bi laf ediyon ki onlar aklıma geliyo ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Len tarak bak özelde ne yazmışım ???Sende öyle bi laf ediyon ki onlar aklıma geliyo ??
Tunga 100 bolusmeliyiz yoksa o paradan hayır gelmez,Ya tungadan sonra yazdım tunga olmasaaa
İyi yapmışBizden de 1000 kusur parayı üfledi gitti eski moddu
ben tüpçü fikretim yazsan nolur yazmasan nolur deve kaybolYa tungadan sonra yazdım tunga olmasaaa
Yazsanda gelmiyo la bana mesajları sildim konusmadan ayrıl diyince gelmiyo yeni atman lazım ??Len tarak bak özelde ne yazmışım ???
Cok sağlam küfür etmiştim yazık olmuş?????Yazsanda gelmiyo la bana mesajları sildim konusmadan ayrıl diyince gelmiyo yeni atman lazım ??
Aynen kanka gördüm ondan uzgun attım . Bu arada ödülüm geldi . Kesene bereket @Kaptan KostokYa tungadan sonra yazdım tunga olmasaaa
Tüpçüüüü sen misinben tüpçü fikretim yazsan nolur yazmasan nolur deve kaybol
Gece gece nerde senin çocuklar söyleyeyim de seninle uğraşssınlar az ??Cok sağlam küfür etmiştim yazık olmuş?????
Yaprağı yedik birader keşke kimliğini söylemeseydin.ben tüpçü fikretim yazsan nolur yazmasan nolur deve kaybol
O kadar küfür boşa gitti???Gece gece nerde senin çocuklar söyleyeyim de seninle uğraşssınlar az ??
One t.c kimlik no mu ?Su betpuana 11.300 tl yatıran olsun hemen la havuzdamı kaldık nerde kaldık izinde halen
İşallahhhh gelmez???Su betpuana 11.300 tl yatıran olsun hemen la havuzdamı kaldık nerde kaldık izinde halen
Deme öyle kank zaten büyük kayıp yaşamışım. Dur hele dirilecez elbetTunga 100 bolusmeliyiz yoksa o paradan hayır gelmez,
Sktr şunu gene sallıo ?One t.c kimlik no mu ?
gelmemesi gibi bir durum yok da *** havuzunda kaldı ??İşallahhhh gelmez???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!