Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
saat aşımı olcak manuel göndercekler havuzdan gelmezse senin yolun uzun kanka kolay gelsinSu betpuana 11.300 tl yatıran olsun hemen la havuzdamı kaldık nerde kaldık izinde halen
adam adammmmmmmmmmmmm
grallllllllllllllllllllllllll8560 diyelim, kesene bereket.
Acil bana dm at dostumGece gece nerde senin çocuklar söyleyeyim de seninle uğraşssınlar az ??
Btc denedim sorun var iptal ettik payfix verdik oda büyük ihtimal havuzda kaldı 3 saat izin de ?saat aşımı olcak manuel göndercekler havuzdan gelmezse senin yolun uzun kanka kolay gelsin
La özelini ac küfür edip yatacam boşa gitmesin laflarım???Ğ
gelmemesi gibi bir durum yok da *** havuzunda kaldı ??
Kroyum ama para bende diosunnSu betpuana 11.300 tl yatıran olsun hemen la havuzdamı kaldık nerde kaldık izinde halen
Betpuan işkence cektirirSu betpuana 11.300 tl yatıran olsun hemen la havuzdamı kaldık nerde kaldık izinde halen
kanka yarın öğlene kadar buralardasın söyliyim sana dua et biri yatırsın a m kBtc denedim sorun var iptal ettik payfix verdik oda büyük ihtimal havuzda kaldı 3 saat izin de ?
Beter ol??Btc denedim sorun var iptal ettik payfix verdik oda büyük ihtimal havuzda kaldı 3 saat izin de ?
O özeli açarsam mesaj yağmuru olacal ??La özelini ac küfür edip yatacam boşa gitmesin laflarım???
Yok be makara yaptığımı biliyorsun tüpçünün parası helaldir helal ?Deme öyle kank zaten büyük kayıp yaşamışım. Dur hele dirilecez elbet
Valka küfür edecem para istemem ?O özeli açarsam mesaj yağmuru olacal ??
Beklemezdim bu kadar ama millet battı anlaşılan yatırım yapan yok ?kanka yarın öğlene kadar buralardasın söyliyim sana dua et biri yatırsın a m k
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!