Kur'an çarpsın ya bu nedir. İlk çekimdr göz boyadılar.Cidden mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kur'an çarpsın ya bu nedir. İlk çekimdr göz boyadılar.Cidden mi
Öderler knk papara sıkıntılı biliyon öğleden önce atarlar benceKur'an çarpsın ya bu nedir. İlk çekimdr göz boyadılar.
@Betovis Destek 2 dakikalık çekim neden saatlerce sürüyor. Bende sitenize yatırım yapmayı düşünüyordum. Hadiyin ama arkadaşın çekimi gönderin hemenKur'an çarpsın ya bu nedir. İlk çekimdr göz boyadılar.
Hemen ilgileniyorum efendim@Betovis Destek 2 dakikalık çekim neden saatlerce sürüyor. Bende sitenize yatırım yapmayı düşünüyordum. Hadiyin ama arkadaşın çekimi gönderin hemen
Teşekkürler efendim. Çekim hemen gelmezse sitenize güvenip yatırım yapmam.Hemen ilgileniyorum efendim
Cokta tın efendim??Teşekkürler efendim. Çekim hemen gelmezse sitenize güvenip yatırım yapmam.
1 saate hesabınızda efendimDeğil 8 onsekiz saatte de gelmez. Buraya yatırım yapmayın
Yalnız küsurata çöktüm efendim??Değil 8 onsekiz saatte de gelmez. Buraya yatırım yapmayın
1 saate hesabınızda efendim
Hayır paramız yok yatırım beklioz efendim??Efendim pazar günü çok kazanç sagladiniz kasa sayımı falan mı var çekim ondan mi gerekti acaba
Eee demin çokta tın dediniz şimdi yatırım bekliyoruz dedinizHayır paramız yok yatırım beklioz efendim??
LA bekle efendim??Yoğunluk var diyor. Benden başka oynayan mı var aminakoydugumun sitesinde acaba
Durumaa göre efendim??Eee demin çokta tın dediniz şimdi yatırım bekliyoruz dediniz
8 saatir bekliyorum. Daha ne beklicemLA bekle efendim??
Deneme bonusu için üye olanlar vardır sadece iptal edip payfix çekseneYoğunluk var diyor. Benden başka oynayan mı var aminakoydugumun sitesinde acaba
1 saat8 saatir bekliyorum. Daha ne beklicem
İşlemizle bizzat ilgileniyorum efendimiz ?8 saatir bekliyorum. Daha ne beklicem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!