Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bol şans kardesim
OkParamı getir serkan.
olmadı malesef
Liste alındı canım kankamaz önce üşenmedim saydım 46 mesajım olduğu halde herif totem yapmıyo diye hemde etkinlk sahibi herkese ödül vercem dediği halde beni listeye yazmadı
şaka gibi
mesele para değildi dostlar amacım zaten vakit geçirmekti totem yapıp desetek olmak.
bolivya maçına aktım yarım saat gol olsun diye etkinlik sahibi bozmuş zaten kuponu ama listeci bizi almamış listeye
hakkım geçtiyse hatam etmiyorum kimseye yük olmak istemem ama helalde etmiyorum.
çok ayıp çok yanlış bi hareeket emeğe vakte saygısızlık çok ayıp.
100 kasa hedef 500 etkinlik açacağım .
lütfen az önceki etkinlikte ödül alacak olanlar ve etkinlik sahibi dahil katılmasın lütfen bi daha onların etkinliğine katılmam çünkü.
emek hırsızları lütfen beğenmesin.
Dostum sana denk gelmiş etkinlik yapan arkadaşı tanırim sürekli dağıtım yapar bu sefer talihsizlik olmuş mesela benimde çok mesajım vardı benide listeye almamışlar sağlık olsun yapacak birşey yokaz önce üşenmedim saydım 46 mesajım olduğu halde herif totem yapmıyo diye hemde etkinlk sahibi herkese ödül vercem dediği halde beni listeye yazmadı
şaka gibi
mesele para değildi dostlar amacım zaten vakit geçirmekti totem yapıp desetek olmak.
bolivya maçına aktım yarım saat gol olsun diye etkinlik sahibi bozmuş zaten kuponu ama listeci bizi almamış listeye
hakkım geçtiyse hatam etmiyorum kimseye yük olmak istemem ama helalde etmiyorum.
çok ayıp çok yanlış bi hareeket emeğe vakte saygısızlık çok ayıp.
100 kasa hedef 500 etkinlik açacağım .
lütfen az önceki etkinlikte ödül alacak olanlar ve etkinlik sahibi dahil katılmasın lütfen bi daha onların etkinliğine katılmam çünkü.
emek hırsızları lütfen beğenmesin.
var dostum misliyle mukabele edersin .Dostum sana denk gelmiş etkinlik yapan arkadaşı tanırim sürekli dağıtım yapar bu sefer talihsizlik olmuş mesela benimde çok mesajım vardı benide listeye almamışlar sağlık olsun yapacak birşey yok
@Adminvar dostum misliyle mukabele edersin .
,haksızlıklara ses çıkartmayan dilsiz şeytandır(hz. Ali)
haksızlıklara sesçıkartmazsan önce özgüvenini sonrada şerefini haysiyetini kaybedersin.
bu size depil yanlış anlamayın genel bi duruştur.
milletin parasının yada keyfinin bekçisi değiliz elbette ama adalet istemekte hakkımız.
etkinlik yapılıyosa para dağıtılıyosa selam veriliyosa ister gariban ister ağa adam seçmek doğru değildir.
tevazu her zaman iyidir.
Haklısın dostum zaten bende o arkadaş bir daha Listeci olursa bende katılmayacağım asker adamiz sigara parası için burdayız ondada listeye almıyorlarvar dostum misliyle mukabele edersin .
,haksızlıklara ses çıkartmayan dilsiz şeytandır(hz. Ali)
haksızlıklara sesçıkartmazsan önce özgüvenini sonrada şerefini haysiyetini kaybedersin.
bu size depil yanlış anlamayın genel bi duruştur.
milletin parasının yada keyfinin bekçisi değiliz elbette ama adalet istemekte hakkımız.
etkinlik yapılıyosa para dağıtılıyosa selam veriliyosa ister gariban ister ağa adam seçmek doğru değildir.
tevazu her zaman iyidir.
Dayı seninde sigaran hiç olmuyo he kaç günün kaldıHaklısın dostum zaten bende o arkadaş bir daha Listeci olursa bende katılmayacağım asker adamiz sigara parası için burdayız ondada listeye almıyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!