T.arslan kim mk bi Türk yakmış seni mk hakemi 9 uzatma nedirSen genr 4-3 ken görmüşsün 5 lediydi ? iptal olmuş gitmiş 90+9 da gol yemiş ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
T.arslan kim mk bi Türk yakmış seni mk hakemi 9 uzatma nedirSen genr 4-3 ken görmüşsün 5 lediydi ? iptal olmuş gitmiş 90+9 da gol yemiş ?
Bilerek yapıldı knk maç 1-3 den geldi oralaraT.arslan kim mk bi Türk yakmış seni mk hakemi 9 uzatma nedir
Tolgay ali Arslan alman asıllı Türk futbolcu yaş 31 Cenabet5-3 la ne 5-4 ü ?? sonra 4-3 ken 90+9 da yemiş ?
Sen yine çekebiliyon bi yerlerden ben cepten yatırıyom yine olmuyy ? freebet demiyom oda olmuyNeyse ben yatar. Dün yine ne yaptıysam olmadı. Bi atlasbetten 100 çektim oda hemen geri gidiverdi. Şans yok para yok huzur yok
Ben cekiyom mu ahahahha yitirdiğimi geri çekiyorum oda geri gidiyor zatenSen yine çekebiliyon bi yerlerden ben cepten yatırıyom yine olmuyy ? freebet demiyom oda olmuy
Rulet devam etcem bundan sonra sporun *** ?Ben cekiyom mu ahahahha yitirdiğimi geri çekiyorum oda geri gidiyor zaten
Zagor köfte lafa tutma beni ya uyuyacağımSen yine çekebiliyon bi yerlerden ben cepten yatırıyom yine olmuyy ? freebet demiyom oda olmuy
Bende spin çevireyim nasılsa hep kaybediyoruz spinlede kaybetsek farkeden birşey olmazRulet devam etcem bundan sonra sporun *** ?
Hadi uyu knk bende kaçar zatrn iş beni bekler ?Zagor köfte lafa tutma beni ya uyuyacağım
Yapıyoruz bu sporu ?@Zagor ile işbirliğiyle hedef tamamlandı ??
1 kisiye daha eklediklerine pisman oldu adamlar@Zagor ile işbirliğiyle hedef tamamlandı ??
yapmaa deme oyle max cekim neYapıyoruz bu sporu ?
100 la bişey değil ?yapmaa deme oyle max cekim ne
25 bana gerisi sizin100 la bişey değil ?
Jaguar çekim yapacakmış ona attım knk gelsin dünkü manu maçına telafı yapalım 1 kişi 25 takip edenlerden çekiliş ile ataym daha sonra bir kişi daha görürüm25 bana gerisi sizin
beni gormen lazimJaguar çekim yapacakmış ona attım knk gelsin dünkü manu maçına telafı yapalım 1 kişi 25 takip edenlerden çekiliş ile ataym daha sonra bir kişi daha görürüm
Telafi ye gerek yok benceJaguar çekim yapacakmış ona attım knk gelsin dünkü manu maçına telafı yapalım 1 kişi 25 takip edenlerden çekiliş ile ataym daha sonra bir kişi daha görürüm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!