Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol sanssGelirse 100₺ çekim yapıyorum ilk 10 beğenen kişiden 1 kişiye 25₺ papara
Bol şansGelirse 100₺ çekim yapıyorum ilk 10 beğenen kişiden 1 kişiye 25₺ papara
BL ŞANS KRALGelirse 100₺ çekim yapıyorum ilk 10 beğenen kişiden 1 kişiye 25₺ papara
Bol şans Yetiş tim miGelirse 100₺ çekim yapıyorum ilk 10 beğenen kişiden 1 kişiye 25₺ papara
Çok maç yazıyon surki umarım gelirGelirse 100₺ çekim yapıyorum ilk 10 beğenen kişiden 1 kişiye 25₺ papara
Mecbur abi 5 10 basıncaÇok maç yazıyon surki umarım gelir
Atamadı ??Hadi ulan Beşiktaş at golleri neyi bekliyon
Ilk begeneni seçBu gelirse beğenen ilk 10 dan çekeriz 1 kişiye 25i ne yapalım bu mecbur gelecek
Bol şanslar. Furki 5 er 10 ar çöp e atma parani. Tek maç tek maç tek maç oyna. 10 a 20 al ama tek oynaBu gelirse beğenen ilk 10 dan çekeriz 1 kişiye 25i ne yapalım bu mecbur gelecek
Bunu getir abi gelmezse felaket sıçıyorum çok bastığım değil param yok ?Ilk begeneni seç
Abi öyle öyle de bir yerde sıçıyoruz yaBol şanslar. Furki 5 er 10 ar çöp e atma parani. Tek maç tek maç tek maç oyna. 10 a 20 al ama tek oyna
Elimde olsa getiririm de oyuncuların elindeBunu getir abi gelmezse felaket sıçıyorum çok bastığım değil param yok ?
Senden başka yok zatenIlk begeneni seç
Var benSenden başka yok zaten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!