Mk kızı anlamiyormu anlamamazliktan mı geliyorDonellik yapmaya başladılar çekim de verdik bakalım gelirse gelir şartlar böyleyse kim nasıl çekim yaptı acaba MK
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mk kızı anlamiyormu anlamamazliktan mı geliyorDonellik yapmaya başladılar çekim de verdik bakalım gelirse gelir şartlar böyleyse kim nasıl çekim yaptı acaba MK
Bilmiyorum knk bakalım ne olcakAdamın biri çektim falan dedi
Ben anlamadım knk mevzuyu ne yapmaya çalışıyor bunlar MKMk kızı anlamiyormu anlamamazliktan mı geliyor
Spor da da 2 li Kombin 1.70 oran dan 50 katı cevireceksiniz demeye getiriyor ??Ben anlamadım knk mevzuyu ne yapmaya çalışıyor bunlar MK
daha demın bırısı paylastıya cıddı cıddı adam dogru soyluyorsa nasıl verdıler o zamn cekımıSpor da da 2 li Kombin 1.70 oran dan 50 katı cevireceksiniz demeye getiriyor ??
Valla ne bilim anlamadım mk sen talep verdin midaha demın bırısı paylastıya cıddı cıddı adam dogru soyluyorsa nasıl verdıler o zamn cekımı
he verdım beklıyorum bakalım pek umudum yok ama gelrıse guzel olurValla ne bilim anlamadım mk sen talep verdin mi
Tmm verdiysen bekle bakalım siktiret canlıyıhe verdım beklıyorum bakalım pek umudum yok ama gelrıse guzel olur
aynn knk bakalım beklıyorumTmm verdiysen bekle bakalım siktiret canlıyı
kardeş sana odeme gelmıs herhalde ne kadar surdu tahmınen ben canlıya sordum 50 katı cevrım var dedıler ama cekım verdım suan ses seda yokBirazdan ekran görüntüsüde atarım
Pumabet 1 TL yatiriliyorsa oraya yatır mk ??Ben daha yatıramadım ?
Yok la 1 TL ne olacak amq ?Pumabet 1 TL yatiriliyorsa oraya yatır mk ??
Sen herkesten 1 er lira iste 9 TL olunca bana yolla 10 TL yatiralim siteye ??Yok la 1 TL ne olacak amq ?
He dilencilik yapalım ?Sen herkesten 1 er lira iste 9 TL olunca bana yolla 10 TL yatiralim siteye ??
Cuma günü cami kere gitmedin mı senHe dilencilik yapalım ?
Yok gitmedim yada gidemedim çalışıyordum sen gitemedinmi ?Cuma günü cami kere gitmedin mı sen
Bizim burda fazla zengin yok birşey toplayamadim sen toplamadin mı cami cikisi birşeyler ??Yok gitmedim yada gidemedim çalışıyordum sen gitemedinmi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!