Bu ne lan tırrek?ozman yapcak bişey yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu ne lan tırrek?ozman yapcak bişey yok
Para lazım ***Bu ne lan tırrek?
50 kuruş istedik nie siklemiyon?Para lazım ***
Bir sor bakalım varmı 4 gözle @muhsinovi ROLL açmasını bekliyoruz50 kuruş istedik nie siklemiyon?
iban at karşim 5bin atana 50 bin veriyorum güven yüzde 999999999999999999999999999999999999Bana cok mantikli geldi hatta ozelden bile konusabilirz
KAFASIBir sor bakalım varmı 4 gözle @muhsinovi ROLL açmasını bekliyoruz
Sacmalama Ayten çocuk olmaz göttenADS BESIKTAS MACINDA ads OYNAYIN YATARSANIZ PARANIZ BENDE BAĞ BAHÇE YAZLIK NE VARSA SATIN LUTFEN
Iyi guldum allah davul etsin seniSacmalama Ayten çocuk olmaz götten
OlacakkSacmalama Ayten çocuk olmaz götten
Iyi guldum allah davul etsin seni
Pp deki hangi melek kankaBeni de küçükken tuvalette bir şey yeme içme yoksa allah taş eder diye kandırdılar büyüdüm denedim taş olmadım ** palavraymış.
Cevik nerde bilion muBeni de küçükken tuvalette bir şey yeme içme yoksa allah taş eder diye kandırdılar büyüdüm denedim taş olmadım ** palavraymış.
Kibar azrailPp deki hangi melek kanka
Kanka sen olayi yanlis anlamissini birbirimizi dgl tanimadiklarimizi ama sen benden basladin sanki?iban at karşim 5bin atana 50 bin veriyorum güven yüzde 999999999999999999999999999999999999
Parasi bittiKanka sen olayi yanlis anlamissini birbirimizi dgl tanimadiklarimizi sikicez ama sen benden basladin sanki?
Bulduguma döşemem lazım artık knk k. BKanka sen olayi yanlis anlamissini birbirimizi dgl tanimadiklarimizi ama sen benden basladin sanki?
Senden kacmak lazim **Bulduguma döşemem lazım artık knk k. B
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!