Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
takipleyemedim 2.yarı takip etmeye çalışıcam
Tmmdir kankatakipleyemedim 2.yarı takip etmeye çalışıcam
Bu da mantıklı sporsorla sorun yaşarsan yardımcı olurlar burda yeter ki haklı ol @tturantopal@tturantopal site zaten buraya sponsor twitterdan etkileşim yapıp killandirma bence siteyi dostum zaten çevrimi yaptıktan sonra sorun olursa site yöneticileriyle bizzat @Admin konuşur sorun olmaz
Zaten kural dışı almış silmemiş çevrim istemesi normal ama çocuk da kendini garantiye almak istiyor miktar ufak değilFavorisen yanlış yapmaz yuksk çekimlerim oldu , bir kere 1.4 oran altına basmisyim ana para çevrimi 1.4 ve üstü , kasayı 1.4 üstüne bastirdilar kazandım anında da ödedi.
Aynen merdiven altı site olsa siler hemen bunlar şans vermiş , bence sorun cikmayacak zaten maçın bitmesini beklemek gerek şuanZaten kural dışı almış silmemiş çevrim istemesi normal ama çocuk da kendini garantiye almak istiyor miktar ufak değil
2 katı çevrim istenmiş ama toplam kasa neydi onu bilmiyoruz. 8 daha kalıyor galibaAynen merdiven altı site olsa siler hemen bunlar şans vermiş , bence sorun cikmayacak zaten maçın bitmesini beklemek gerek şuan
Payfix otoya cevirmislerBir tek sorunu sitenin payfix çekim verirsen aşırı kesinti olur diğer siteler gibi değil şahıs yolluyor gibi kesintili oluyor ona dikkat et papara yada başka bsey ile çekim ver asiri kesinti olur
Gelirse çevirir yarısını atip2 katı çevrim istenmiş ama toplam kasa neydi onu bilmiyoruz. 8 daha kalıyor galiba
SonundaYk
Payfix otoya cevirmisler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!