2 dk herkes burda olsun dayı duyuru yapta kaçırmasınlar dağıtımı@necdet35 750 dagitacak az sinra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2 dk herkes burda olsun dayı duyuru yapta kaçırmasınlar dağıtımı@necdet35 750 dagitacak az sinra
Gelecek bekle ?dayı bak soyle yazma zaten bitiklerdeyim inanıyom sonra
Sonra beni ziksinler?2 dk herkes burda olsun dayı duyuru yapta kaçırmasınlar dağıtımı
herkez biz değil dayı 700-1000 dağıtcakSonra beni ziksinler?
Yaw sorun dagitmak degil kiminin parasi kiminin duasi yiyemiyecigin yapragin altina nie girionherkez biz değil dayı 700-1000 dağıtcak
Sirf ben senden aldim o para salak?Enayiye bak mk. Ben hayatta dağıtmam para
dimiYaw sorun dagitmak degil kiminin parasi kiminin duasi yiyemiyecigin yapragin altina nie girion
bendeEnayiye bak mk. Ben hayatta dağıtmam para
Kupon tutunca saniyolar hep tutacak
Senide optum canim nue demuon?
Dayı 3 senedir forumlardayım dünya paralar dağıtıım dünyaları kazandım dünyaları kaybettim ama 1 kez olsun sözümü yemedim neyse o Rüzgar tersten esince herkes geri vitesKupon tutunca saniyolar hep tutacak
canın sagolsun dayı seninSenide optum canim nue demuon?
Haci bi gun @Cevik42 ole bi soydum ki dayi dotum kaldi gel dedi????
cevik terso ya belliHaci bi gun @Cevik42 ole bi soydum ki dayi dotum kaldi gel dedi????
Buyuk cogunluk bura sanal insanlar unutur sanuo ama kimse unutmazDayı 3 senedir forumlardayım dünya paralar dağıtıım dünyaları kazandım dünyaları kaybettim ama 1 kez olsun sözümü yemedim neyse o Rüzgar tersten esince herkes geri vites
aynen öyle , benim söz yemem için çok çok çok büyük bi olay olması gerekiyo dayı kumarda kaybedip para vermemezlik falan Allah korusun o kadar düşmedik Necdetinde pıttıgına koyım milleti galyana getirdiBuyuk cogunluk bura sanal insanlar unutur sanuo ama kimse unutmaz
Necdet cidde. Iyi biri var bi sorunu yapmaz ole seyaynen öyle , benim söz yemem için çok çok çok büyük bi olay olması gerekiyo dayı kumarda kaybedip para vermemezlik falan Allah korusun o kadar düşmedik Necdetinde pıttıgına koyım milleti galyana getirdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!