Maldiv Adalar eskiden sen zengindin herkesi Adalar tatile götürürdün noldu sana200 lira bile yapardık diyorsun yani metin dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maldiv Adalar eskiden sen zengindin herkesi Adalar tatile götürürdün noldu sana200 lira bile yapardık diyorsun yani metin dayı
Bol şanslar kralplzen ev 1.5 üst takip şartlı
3 kişiye 30 tl
iyide ben hiç won olduğunu görmedim benden daha kötüsün istatistik olarak
Kostok o kadar çekim Paylaş yapıp 1 kuruş dagitmiyon role katiliyon ama şansına küs lose oldukBol şanslar kral
Daha adım var mı 3 adım uzun atlama mı oynuyoruzİlkadım da pirtt
Metin dayı 99 u 100 yapamıyor200 lira bile yapardık diyorsun yani metin dayı
en kötü iki gündrü 27 30 ben attim 55 ederRoll yapacak parayı bulamıyorum ki wonn olduğunu goresin
D:d rüyanmızda yaparız@Aimar 2 adım demişsin diğer adım nerde
Olurmu yahu bi 27 Attın 30 nerdeen kötü iki gündrü 27 30 ben attim 55 eder
Saat 04:00 Meksika liginde görürsün rüyayıD:d rüyanmızda yaparız
?? Kral burdada dağıttım başka yerlerdede çok dağıttım inanki ama millet sadece almayı biliyo valla bıktım artık vermekten param itemköpeğe nasip olsun istemiyorum artık dapıtımcı adamlara vercem bundan sonra ama şimdide kasa uok işte kumarcının tipik hikayesi bi gün para içinde yüzen diğer gün kuruş olmazKostok o kadar çekim Paylaş yapıp 1 kuruş dagitmiyon role katiliyon ama şansına küs lose olduk
30 daha attiysan tumbete bi 27 yatirmayi deneyeyim bakalımen kötü iki gündrü 27 30 ben attim 55 eder
?? Kral burdada dağıttım başka yerlerdede çok dağıttım inanki ama millet sadece almayı biliyo valla bıktım artık vermekten param itemköpeğe nasip olsun istemiyorum artık dapıtımcı adamlara vercem bundan sonra ama şimdide kasa uok işte kumarcının tipik hikayesi bi gün para içinde yüzen diğer gün kuruş olmaz
dağıtımmmı yapcanHayırlısı. Kimse dagitmak zorunda değil. takılıyorum ben
Genk maçına 6.5 üst oyna çabuk?? Kral burdada dağıttım başka yerlerdede çok dağıttım inanki ama millet sadece almayı biliyo valla bıktım artık vermekten param itemköpeğe nasip olsun istemiyorum artık dapıtımcı adamlara vercem bundan sonra ama şimdide kasa uok işte kumarcının tipik hikayesi bi gün para içinde yüzen diğer gün kuruş olmaz
O kadar hakilisin beni anlattin amke???? Kral burdada dağıttım başka yerlerdede çok dağıttım inanki ama millet sadece almayı biliyo valla bıktım artık vermekten param itemköpeğe nasip olsun istemiyorum artık dapıtımcı adamlara vercem bundan sonra ama şimdide kasa uok işte kumarcının tipik hikayesi bi gün para içinde yüzen diğer gün kuruş olmaz
Sana dağıtım yapmadan iddiayı birakirsam gam yerim mkdağıtımmmı yapcan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!