Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şans dostumSon adım gelirse çekeriz
bol sansSon adım gelirse çekeriz
Muric yaşlandi artık dün ne yediğini unutuyor onun kusuruna bakma.Nasıl koklatmadın acık konusak muric o gun Bı dunya dagıtım yaptım. Sana rol yapyıracaktım ama modlar yaptırmadı sana sende moddun galıba yada rolling tarzı. Ben cok kısıye dagıttım. O gunu daha iyi hatırlıyorum muric haksızlık etme cok koklattım o zamana gelene kadar iyi bilirsin her lısteyı sana verirdim en basta ?
Evet beyler 3 sayfa mesaji olmayan listeden cikar bol şanslarSon adım gelirse çekeriz
SaplaaaaaaaSon adım gelirse çekeriz
Ben liste almıyodum ama senle cok alisveris yaptık hatta sana benim dıger mailden hesap acmıstı demıBende sana cok verdim aldo Ragnarken ???
Gencim daha ruhum genc?Muric yaşlandi artık dün ne yediğini unutuyor onun kusuruna bakma.
bol şnsSon adım gelirse çekeriz
Neler neler kanka cok aldık çok verdik Allah razı olsun sıkı dosttun hâlâ öylesin ?Ben liste almıyodum ama senle cok alisveris yaptık hatta sana benim dıger mailden hesap acmıstı demı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!