Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
metin aga seviomus bagısı ona tıklat biAdana demirspor için bağış topluyorum kardeşlerim
Bana bişey gelmedi acimmmgönderildi ödüller
Yok anasini ...Zenci bunada 2 miz ciksak ne komik olurdu
lan milletin dilinden dusemezdık ama emın ol meto baba bırılerının gozu kalıo o para gene cop oluo bısey yhapamıoz yapsak bızde dagıtırdk ama bazıları haın acgozluZenci bunada 2 miz ciksak ne komik olurdu
Mesal benlan milletin dilinden dusemezdık ama emın ol meto baba bırılerının gozu kalıo o para gene cop oluo bısey yhapamıoz yapsak bızde dagıtırdk ama bazıları haın acgozlu
trefector bagıs toplanıomus sende katkı vercenmi adana demırsporaodul geldi kesene bereket @gustavo29
10 tl icinde cokmeye degmez kiodul geldi kesene bereket @gustavo29
@gustavo29 kesene bereket ödül gelmiştir. @kalptekimza Gustavo kardeşime temmuz ayı dagitimlara 20 eklersingönderildi ödüller
yav senmi yok dayı sen olamazsınMesal ben
Bu neydi simdi meto@gustavo29 kesene bereket ödül gelmiştir. @kalptekimza Gustavo kardeşime temmuz ayı dagitimlara 20 eklersin
EspiriBu neydi simdi meto
Onlarda zugurtDayı adminlere çökelim bence
kardes adanada cokecek yer bırakmadın heraldeDayı adminlere çökelim bence
Bu neydi simdi meto
Burda haraç yedirmezlerrr her dükkanda pompalı varkardes adanada cokecek yer bırakmadın heralde
Ödül gelmeden deseydin sana devrederdimBana bişey gelmedi acimmm
sende demirspordakı balotellıye cokersınBurda haraç yedirmezlerrr her dükkanda pompalı var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!