caktirma tassagin dibine vuruyoruz topragimGördün mü diğer forumda millet sizi arıyor banmı yediler neredeler diye ulan ne güldüm yav cidden kimse yok mk ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
caktirma tassagin dibine vuruyoruz topragimGördün mü diğer forumda millet sizi arıyor banmı yediler neredeler diye ulan ne güldüm yav cidden kimse yok mk ?
kanka goremedim de ben listeye grmismiydim gec de kalmis olabilirim merak ettim yanlis anlama bu aralar listeye girip cikmama ihtimalim yokta abdest aldik cikmadimsa girememisimdie ?
Tebrikler kardes yetişemedik ?@Yunusluk yolladım
kanka begenmemıssınkıkanka goremedim de ben listeye grmismiydim gec de kalmis olabilirim merak ettim yanlis anlama bu aralar listeye girip cikmama ihtimalim yokta abdest aldik cikmadimsa girememisimdie ?
Attım bro eyvallah@Apsuvachacha hadi knk
vay mke yeni formun azizligi begendim de geri almisim o zaman nese kesene bereket kardokanka begenmemıssınkı
Hadi yenisi gelsinBol şans kardeşim yetiştim mi ?
Ya yeter yaaaiki kuponda yarım sayıdan..
gelse 300 veren kupon yapıp 5 kısı 20 açacaktım olmadı saglık olsunYa yeter yaaa
Olacak mı bugün sevgilimi ona göre ekicem.@Cevik42 saati kaça kuralım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!