Tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum ilk 10 demiştim ayıp bisi yokKardeş bizi neden almadın ayıp değil mi
Takip destek olsa keşkeDostum ilk 10 demiştim ayıp bisi yok
Kanka 2 kisi 15 veriom 30 kişi arasından olmasın o yüzdenİlk 10 kişi muhabbeti olmasa güzel olcak
Sağlık olsunKanka 2 kisi 15 veriom 30 kişi arasından olmasın o yüzden
Sen cek reis bakma millete gonlude kendi kadar güzel insanKanka 2 kisi 15 veriom 30 kişi arasından olmasın o yüzden
Ben kaçıncı beğenmiştim neyse sağlık olsun kardeşim sen kazan dağıtım yap beni burdakiler bilir umarım bizede çıkar bir günDostum ilk 10 demiştim ayıp bisi yok
Elbet birgün reis umudunu kaybetmeBen kaçıncı beğenmiştim neyse sağlık olsun kardeşim sen kazan dağıtım yap beni burdakiler bilir umarım bizede çıkar bir gün
Hayırlısı olsunBen kaçıncı beğenmiştim neyse sağlık olsun kardeşim sen kazan dağıtım yap beni burdakiler bilir umarım bizede çıkar bir gün
utah yapmadı kahpelikk tebriklerDostum ilk 10 demiştim ayıp bisi yok
Dostum sen begenmeyide unutmusunBen kaçıncı beğenmiştim neyse sağlık olsun kardeşim sen kazan dağıtım yap beni burdakiler bilir umarım bizede çıkar bir gün
Ben yokum sayilmaz yanlış etkinlikHerkesin emeğine sağlık arkadaşlar kazanlar tebrikler papara atin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!