Sana cildiBanaada cikmayacak sanki oyle hissediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana cildiBanaada cikmayacak sanki oyle hissediyorum
Dayida vardı benim için like ni çektiMegastar
Yamaha
Messi00
Muhsinovi
Ters totem yaptim?Sana cildi
Dayi yokdu begenenlerde abi ondan benim bilgim yok yani arkadaşa yardimci olayim diye 4 kisiyi yazdımDayida vardı benim için like ni çekti
Valla aynen bende ?Ters totem yaptim?
Boşver dayı takmaz 20 yi zatenDayi yokdu begenenlerde abi ondan benim bilgim yok yani arkadaşa yardimci olayim diye 4 kisiyi yazdım
Kusura bakmayın abeBoşver dayı takmaz 20 yi zaten
Telefon hızlı olsa benim 1 dk önce etiket atardim katilirdin reis sende valla kusuruma bakmaBoşver dayı takmaz 20 yi zaten
Obur tarafça bi ara sahte de olsa 80 kişiye cekdiler listeye giremedim o zaman valla sans ?lan yok artık 4de2 ye bile girememişiz
Benim telefon da uyuz 2 saattir sağa sola like atıyor boşver sana ciktiTelefon hızlı olsa benim 1 dk önce etiket atardim katilirdin reis sende valla kusuruma bakma
Ben önceki teli vurdum duvara bunu da vuracam herhalde ayni çöp ya bu arada ödülüm geldi teşekkür ediyorumBenim telefon da uyuz 2 saattir sağa sola like atıyor boşver sana cikti
Ödül geldi kesene bereketSite bakiyemi sildi konu kilit. @Rooster
Ödül geldi kesene bereket
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!