Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı ben senin ne oynadığını hatta sen kumar oynuyonmu onuda bilmiyom hiç gormeedimSekabet var la bende
Haci ara sira oynarim ama 100 200 degilDayı ben senin ne oynadığını hatta sen kumar oynuyonmu onuda bilmiyom hiç gormeedim
Esas bomba kuponlarim dinamoda digerleri cerezlikDayı ben senin ne oynadığını hatta sen kumar oynuyonmu onuda bilmiyom hiç gormeedim
Çünkü hiç görmedim he ben ya herro ya merro oynarım diyonHaci ara sira oynarim ama 100 200 degil
Aynen ya mal adam elindeki maci zora soktu simdiUzadı bakalım hayırlı işler maç için servis atacağı zaman verdi servisi.
Atlas betasus en fazla 100 200 atarim guven vermio onlar ama dinamo saglam oynarim het zaman degilÇünkü hiç görmedim he ben ya herro ya merro oynarım diyon
eski kumarbazlardan kim kaldıÇünkü hiç görmedim he ben ya herro ya merro oynarım diyon
Ispanya isvicre 17 bin aldimeski kumarbazlardan kim kaldı
Anladım dayı bende hep oynarım işte site farketmez bana 3 lira 5 lira hergun oynarım o gün oynamazsam yatamamAtlas betasus en fazla 100 200 atarim guven vermio onlar ama dinamo saglam oynarim het zaman degil
2 gundur oynamiyom oynamicam daAnladım dayı bende hep oynarım işte site farketmez bana 3 lira 5 lira hergun oynarım o gün oynamazsam yatamam
dayı bende aldım ondan fazlasını zamanında ama fıskeIspanya isvicre 17 bin aldim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!