Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamamdır Kaptan
Tamam usta
Usta zaten lıstede 5 kısı vardı ben dısarda kaldım banada ver herkes almıs olsun barı ?
Aga polatin yerine bu arkadas alsin bence adam 5 mesaj yazmis 1.30 saat yok ortadaUsta zaten lıstede 5 kısı vardı ben dısarda kaldım banada ver herkes almıs olsun barı ?
Payfix mi kullaniyorsun normalde usta?Papara çektiriyolar *** çektirmcn koyma başka çekim yöntemi dünyanın parasını kesio bide nys verdim yatırmam daha
Aynen sesi çıkmıyor hiç:/Aga polatin yerine bu arkadas alsin bence adam 5 mesaj yazmis 1.30 saat yok ortada
Limt dolduğunda diğer yöntemleri kullanıyorum iştePayfix mi kullaniyorsun normalde usta?
Bende onu dıyorum da neyse saglık olsunAga polatin yerine bu arkadas alsin bence adam 5 mesaj yazmis 1.30 saat yok ortada
Belli bi süre atmazsa sana atsin bence beklemenin alemi yokBende onu dıyorum da neyse saglık olsun
Kanka mevzu para degıl apranax takıplemedı cıktı apranaxın mesajı daha coktu hak gecıyor sadece onu dıyorum ?Belli bi süre atmazsa sana atsin bence beklemenin alemi yok
AynenKanka mevzu para degıl apranax takıplemedı cıktı apranaxın mesajı daha coktu hak gecıyor sadece onu dıyorum ?
Yok kanka baslarda takipteydi o. Fauda hic takip etmemis mesela. Ayrica bir süreden sonra isteyim demis apranax ki onu da belirttim zaten etkinlik sahibineKanka mevzu para degıl apranax takıplemedı cıktı apranaxın mesajı daha coktu hak gecıyor sadece onu dıyorum ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!