*** takımı sıçtı attı yaNe durumda maç MK telefonu maçı takip edeyim diye betco bi siteye giriyorum donuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
*** takımı sıçtı attı yaNe durumda maç MK telefonu maçı takip edeyim diye betco bi siteye giriyorum donuyor
Orani yedirmeyeceklermi ne bossladilar***** ***** orospu cocu takım 12 farktan
Cash yokmuydu 12 fark iken***** ***** orospu cocu takım 12 farktan
3 ihtimalli girdim yokCash yokmuydu 12 fark iken
Meto 12 fark ondeyken kim kupon bozar ki .iste boyle donuyor mac .Cash yokmuydu 12 fark iken
Cash yokmuydu 12 fark iken
Hersey olabilir bu macta son dakikaya kadar belli. OlmaZSahte dönüşte olabilir bakıcaz artık.
Bi koponda rahat gelsin mk yaa. Geçen Cyber tenis oynadım 4 küsür orana 25 attım 2-0 alır dedim molfix Nadal molfix 5-4 önde ilk set servis kendisinde 5-5 oldu neyse ilk seti 7-5 aldı. 2.set oldu servis kirdiriyor servis kırıyor 4-4 olana kadar böyle gitti allahtan 6-4 onuda aldı bize rahat kazanç yok kanser ettiler sabah sabah beni***** ***** orospu cocu takım 12 farktan
İnsanın aklıyla oynuyolarBi koponda rahat gelsin mk yaa. Geçen Cyber tenis oynadım 4 küsür orana 25 attım 2-0 alır dedim molfix Nadal molfix 5-4 önde ilk set servis kendisinde 5-5 oldu neyse ilk seti 7-5 aldı. 2.set oldu servis kirdiriyor servis kırıyor 4-4 olana kadar böyle gitti allahtan 6-4 onuda aldı bize rahat kazanç yok kanser ettiler sabah sabah beni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!