Barem 1.40 çok iyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben tekele her ay 1 k borc ödüyordum bıraktım şükür ayda 2-3 kere anca içiyorum artık ??Geçen tekelden bira aldım abi yarın verecem dedim sözümde durmadım nasıl ödücen dedi popodan verdim adama hoşuna gitti her gün gel 5 biran benden dedi sürekli öyle alıyorum artık verdiğim sözü bir şekilde tuttum adamı da memnun ettim ee ne demişler bir erkeğin yoksa parası poposudur kumbarası.
Hangi tekel çabuk söyleGeçen tekelden bira aldım abi yarın verecem dedim sözümde durmadım nasıl ödücen dedi popodan verdim adama hoşuna gitti her gün gel 5 biran benden dedi sürekli öyle alıyorum artık verdiğim sözü bir şekilde tuttum adamı da memnun ettim ee ne demişler bir erkeğin yoksa parası poposudur kumbarası.
6 dk ile kaçırdım lütfen benimde alır misin listeye reis22.50 son beğenme takip şart değil.
Gelirde dağıtım olmazsa bilin ki popoveren ibnenin tekiyim.
Ekli dosyayı görüntüle 3310
Nerde benim cukka
Ben tekele her ay 1 k borc ödüyordum bıraktım şükür ayda 2-3 kere anca içiyorum artık ??
6 sinda kısmet bingildagini yalarim ??Nerde benim cukka
@pardonelimkaydı reis beni alır misin listeye rica etsem 6 dk ile kacirmisim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!