Kesene bereketSabah sabah 7.50 oranlı güzel bir kupon yakaladım. Bunun şerefine 2 kişiye çekilişle 27 tl verelim
Mesaj şartı 1.000
İlk beğenen 10 kişi arasında çekiliş yaparız
Bol şanslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereketSabah sabah 7.50 oranlı güzel bir kupon yakaladım. Bunun şerefine 2 kişiye çekilişle 27 tl verelim
Mesaj şartı 1.000
Bol şanslar
Acele yok dostum. 10 kişi yazdık olunca çekeriz10 kişi olmıcak gibi 5 ten çek istersen
Töbe???Dayı benim hatunamı yazıyon ağır ol
Sen bilirsinAcele yok dostum. 10 kişi yazdık olunca çekeriz
Mesaj şartı 1.000
Bol şanslar
Töbe möbe yok dayı Aman diyim yengen o seninTöbe???
Yürü git sabah sabah?Töbe möbe yok dayı Aman diyim yengen o senin
nasil olmazDostum tc onayın da yok
19.25 e kadar 5 bin olur herhalde kasaBu arada dün 19.80 ile başladığım Exstrabet te kasa 2.000 tl oldu ?
19.25 ten sonra çekim verecem
Çekebilirsem güzel bir etkinlik daha yaparız ?
Daha diksen oynamam yeter ?19.25 e kadar 5 bin olur herhalde kasa
2019 yap bari 2 bin çeker kusuratla yine şov yaparsın ?????Daha diksen oynamam yeter ?
Sen ne ara uyuyon dostum? ?Sabah sabah 7.50 oranlı güzel bir kupon yakaladım. Bunun şerefine 2 kişiye çekilişle 27 tl verelim
Mesaj şartı 1.000
Bol şanslar
Zaten biraz daha çıkarsan extrabet günlük 100 tl çektirirDaha diksen oynamam yeter ?
İyi geceler dostumSen ne ara uyuyon dostum? ?
Bu arada herkese günaydın ?
Dost naber dost?İyi geceler dostum
Günaydın dostumSen ne ara uyuyon dostum? ?
Bu arada herkese günaydın ?
Nolsun dost açlıktan ağzımız kokuyo arkadaşların ağız spreyi sıkmasını bekliyozDost naber dost?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!