Gir birine devredersinEyvallah @Transformers direk 50 atmış sağolsun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gir birine devredersinEyvallah @Transformers direk 50 atmış sağolsun ?
Sen varsın diye beğenmiyom zaten ne fenasın be abla ?ben derim vala .d haha
Soğan ekmek yiyoz şu an çıkarsa devretmem üzülürsünüz ???Gir birine devredersin
askolsun canim ya .dSen varsın diye beğenmiyom zaten ne fenasın be abla ?
Tamam devretmis gibi görünürsün sana çıkarsa bana devret bende sana yollarim hemen ??? demokrasi de çare tukenmezSoğan ekmek yiyoz şu an çıkarsa devretmem üzülürsünüz ???
Kurnazlık akıyo maşallah sabah sabah ?Tamam devretmis gibi görünürsün sana çıkarsa bana devret bende sana yollarim hemen ??? demokrasi de çare tukenmez
Sen burdasin ben ise baslayacam.bana çıkarsa benim yerime sen al. Ben sen den alırım sonra @Transformers bana çıkarsa ödülümü @Rooster e yolla ona devrediyorum...o bana yollayacak .patron işten kovacak mk ???Soğan ekmek yiyoz şu an çıkarsa devretmem üzülürsünüz ???
Ben gitmedim bugün kovulmuş olabilirim ?Sen burdasin ben ise baslayacam.bana çıkarsa benim yerime sen al. Ben sen den alırım sonra @Transformers bana çıkarsa ödülümü @Rooster e yolla ona devrediyorum...o bana yollayacak .patron işten kovacak mk ???
Kıyamam yaben sizin yerinize de calisiyorum
EvetBeyler şu maç dünden beri oynanmadı ertelendi diyor 16:00 a kadar oynanmazsa 1 oran olarakmı geçicek?
İnşallah oynanmaz o zaman
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!