Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne dıyon olum sen ?Ekleyin ekleyin 10 kisi daha ekleyin
Gel bura?Teşekkürler özelden payfix atıldı teşekkür ederim etkinlik için
Bi git adam gibi liste yapne dıyon olum sen ?
bak ılk 10 a muhsının gırme sebebı recep mesaj yetmıyo , bos bos konusmaBi git adam gibi liste yap
belescı sen yapsaydın o zaman lıstecı paramı alıyo aglama buralarda canımı sıkmaBi git adam gibi liste yap
Dayım benim hahahah ?Gel bura?
Sen gel işte???Dayım benim hahahah ?
Belesci kralı liste yapmayi ögretirim sana adaletsiz seni liste yapmayi bilmiyo konusuyobelescı sen yapsaydın o zaman lıstecı paramı alıyo aglama buralarda canımı sıkma
PfBelesci kralı liste yapmayi ögretirim sana adaletsiz seni liste yapmayi bilmiyo konusuyo
harbı cocuksun , cıkmıyo mıllete salca oluyon olayın bumu , kafasını ala ala delı olmussun sende haklısın?Belesci kralı liste yapmayi ögretirim sana adaletsiz seni liste yapmayi bilmiyo konusuyo
belescı kralı dıyon para ıcın saga sola selfieli kımlık atıyon onu napcax?Belesci kralı liste yapmayi ögretirim sana adaletsiz seni liste yapmayi bilmiyo konusuyo
Belesci senin gibilere denir belesci adaletsiz torpilcibelescı kralı dıyon para ıcın saga sola selfieli kımlık atıyon onu napcax?
Mesajima bak ?LİSTE
Ferit1905
Frkan1903
Ahmetısıklı0996
Terv3
Jeastek77
Şehınsah
Vortex
Muhsinovi
adaletsizlik vardaaa cıkar ortaya kanıtlarıylaa bos yapma cocuk , telegramlarda dolanıyo kımlık selfıe bende adam yerıne koyup cevap yazıyorum?Belesci senin gibilere denir belesci adaletsiz torpilci
Kanıtlar ortada veledlil yapip torpilci olma ukala düzelt kendini bir daha yazma banaadaletsizlik vardaaa cıkar ortaya kanıtlarıylaa bos yapma cocuk , telegramlarda dolanıyo kımlık selfıe bende adam yerıne koyup cevap yazıyorum?
Kesene bereketÖdüller gönderildi
ılk 10a sartlara uyana bak hersey acık aglama velet?Kanıtlar ortada veledlil yapip torpilci olma ukala düzelt kendini bir daha yazma bana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!