Sunderlandın tehlikeye gireceğini zannetmiyorum reis inşallah 2. Yarı unitedın da atmasıyla wonlacakaynen sunderland tehlikeye falan girerse ayzarsın sadece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sunderlandın tehlikeye gireceğini zannetmiyorum reis inşallah 2. Yarı unitedın da atmasıyla wonlacakaynen sunderland tehlikeye falan girerse ayzarsın sadece
Oooo kimler gelmiş kimlerBol sans olsun
Manu 5.2 skor veriyorumaynen sunderland tehlikeye falan girerse ayzarsın sadece
kardeşim kurallar belli uyuyosa listede olursunKanka multi değilim katılabilirim dimi
Ben multiyim aqabey?Sen kimsin uşağum
hacı ikiniyarı gol olmaz bu maçta öle görünüyorManu 5.2 skor veriyorum
Hocam ilk 10 yazalım da o 10 kişi takip devam etsin karısııkll olmasın istersenkardeşim kurallar belli uyuyosa listede olursun
Çok gol olur daha bu maçtahacı ikiniyarı gol olmaz bu maçta öle görünüyor
Şartlara uymuyom rahatım oh mis qibiOooo kimler gelmiş kimler
zaten öle kardeşim 10 saniye de yazın demiyoruz arda yazsanız sapla falan yazmaya gerek yok akıllı düzfün cümleler kursanız yeter D:dD.D:Hocam ilk 10 yazalım da o 10 kişi takip devam etsin karısııkll olmasın istersen
Küfür bile etsen begenecehim tepkimen artsın ?Şartlara uymuyom rahatım oh mis qibi
300 zor kardo ?Beğeniye cokun beyler elleriniz dert gormesin?
Olur kanka merak etme300 zor kardo ?
...............?Küfür bile etsen begenecehim tepkimen artsın ?
Saplayabilirsiniz olur mu?zaten öle kardeşim 10 saniye de yazın demiyoruz arda yazsanız sapla falan yazmaya gerek yok akıllı düzfün cümleler kursanız yeter D:dD.D:
Beni seni ???...............?
Olur olur 6.5 üst olacakhacı ikiniyarı gol olmaz bu maçta öle görünüyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!