Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereket hocamİnanılmaz keyifliyim gece içinden geçtim bunun şerefine bi 100tl daha dagıtalım ilk begenen 10 kişi içinden 2 kişi ben seçicem dostlar
Eyv kesene bereket. Umarım şanslı gelirReis normalde dagıttım ama tam yazdıgım an sen yazdın hak geçmesin at payfix sana 27 gönderim
Eyvallah kardeşim gayet keyifli bir ortam var burada bizde kazandıkca insanlar şanslarını eneyebilsin diye atıyoruz
Senin yazdığını gördüm kanka ondan atmadım etiket ?Eyv kesene bereket. Umarım şanslı gelir
Tebrikler kesene bereket kazancın daim olsun?İnanılmaz keyifliyim gece içinden geçtim bunun şerefine bi 100tl daha dagıtalım ilk begenen 10 kişi içinden 2 kişi ben seçicem dostlar
Ödülüm geldi teşekkürler
Tebrikler sevincini paylastigin için teşekkürler daim olsun sansinİnanılmaz keyifliyim gece içinden geçtim bunun şerefine bi 100tl daha dagıtalım ilk begenen 10 kişi içinden 2 kişi ben seçicem dostlar
Sus ve kaybol djdjdkdHaha yine geç kaldık ?
tebrikler hocamİnanılmaz keyifliyim gece içinden geçtim bunun şerefine bi 100tl daha dagıtalım ilk begenen 10 kişi içinden 2 kişi ben seçicem dostlar
Etiket attım ama ben gelmeden önce dağıtımı yapmış bile ?Kacirmisiz saglik olsun herkese bol sanslae
Canımız saolsun gardasim sıkıntı yokEtiket attım ama ben gelmeden önce dağıtımı yapmış bile ?
Beni seçİnanılmaz keyifliyim gece içinden geçtim bunun şerefine bi 100tl daha dagıtalım ilk begenen 10 kişi içinden 2 kişi ben seçicem dostlar
Geç kaldın meto biz hep kaçıranlardan olacaz ?Beni seç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!