Eyv kankaLizbon kanka 25/20 veriyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyv kankaLizbon kanka 25/20 veriyor
yapma sunu iste sevmiyorum biliyosun kanka adama yardimci olayim diye ugrasiyorum ya bi kerede işe mke ben kefilim 1 saate atar belki once bile atar 3 kurus para cekecek zaten40 olarak dönecek ise atayım.
yapma sunu iste sevmiyorum biliyosun kanka adama yardimci olayim diye ugrasiyorum ya bi kerede işe mke ben kefilim 1 saate atar belki once bile atar 3 kurus para cekecek zaten
tmm bana cıkarsa atttırırım orayayapma sunu iste sevmiyorum biliyosun kanka adama yardimci olayim diye ugrasiyorum ya bi kerede işe mke ben kefilim 1 saate atar belki once bile atar 3 kurus para cekecek zaten
eyv haci bende olsa ben atardim maho saglam adamdirtmm bana cıkarsa atttırırım oraya
Tefo bana 50 at yarin 100?Bende geçim derdindeyim.
allah bol versin kanka ne diyim herkesin durusu farklidir mesela ben burda selam verdigim birinden 1 kurus fazla isteyemem utanirim ben amatorum sen profesyonelsinBende geçim derdindeyim.
Benide iplemio?allah bol versin kanka ne diyim herkesin durusu farklidir mesela ben burda selam verdigim birinden 1 kurus fazla isteyemem utanirim ben amatorum sen profesyonelsin
50 ye 100 dersen iplemez onun kurtariri 125Benide iplemio?
Yok deve50 ye 100 dersen iplemez onun kurtariri 125
allah bol versin kanka ne diyim herkesin durusu farklidir mesela ben burda selam verdigim birinden 1 kurus fazla isteyemem utanirim ben amatorum sen profesyonelsin
Sende haklisinDuygusal olmam burada.
dedigim gibi senle bu konuda anlaşamıyoruz zaten o yuzden bu tarz diyaloga girmiyordum da maho sevdigim bir insan onun icin yazdim yoksa eminim sende bilirsin senden para istemicegimi kankaDuygusal olmam burada.
Yaw adamin isi bu niye zorluyosun anlamiyorumdedigim gibi senle bu konuda anlaşamıyoruz zaten o yuzden bu tarz diyaloga girmiyordum da maho sevdigim bir insan onun icin yazdim yoksa eminim sende bilirsin senden para istemicegimi kanka
abi sen yazdiklarimi okuyonmu ? Neyini zorluyorum anlamadim ben onla konusuyorum o beni anliyo bende onu anliyorum. Neyse yaYaw adamin isi bu niye zorluyosun anlamiyorum
@mahmut8021 gel papara at adamaÇekiliş Yapma Aracı - R10.Net
Çekiliş aracı ile birden fazla katılımcı arasından sizin belirleyeceğiniz veya rastgele kazanan kişi sayısını seçebileceğiniz ücretsiz R10.Net Çekiliş aracıdır.analiz.r10.net
Eyw kardesim cok sağol@mahmut8021 gel papara at adama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!