15 kişi demiştik 12 kişi çekiyoruz kanka artmıyor mu ? ?e kurala uymayanlari alıyorsun nasil artacak şans? ? ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
15 kişi demiştik 12 kişi çekiyoruz kanka artmıyor mu ? ?e kurala uymayanlari alıyorsun nasil artacak şans? ? ?
Kanka zaten 12 kişi oluyor üstte yazdım ya onları da alalımElmatador
Duman99
BMW
Moses
Eydolu4731
Explosen16
Boyka01
Captainjacksparrow
Brkyldrmk
Saulalvarez
@easyWonnn43 mesaj şartını yeni gördüm 2 kişi çıktı yeni güncel liste
Görmedim tamam onlarida ekliyorum hemen beni çek ha ??Kanka zaten 12 kişi oluyor üstte yazdım ya onları da alalım
mesaj şartı var kral ondan diyorum 250 mesaj şartı yok mu?15 kişi demiştik 12 kişi çekiyoruz kanka artmıyor mu ? ?
bize çıkmaz ?Elmatador
Duman99
BMW
Moses
Eydolu4731
Esrayberk
Explosen16
Boyka01
Captainjacksparrow
Kingzeus
Brkyldrmk
Saulalvarez
@easyWonnn43 burdan çek ama beni çek ?
Dostum 15 kişi demiştik şart koymuştuk 12 kişi oldu zaten diye mesaj şartını kaldırdık ?mesaj şartı var kral ondan diyorum 250 mesaj şartı yok mu?
ben yokukmmmmmmmmmmmElmatador
Duman99
BMW
Moses
Eydolu4731
Explosen16
Boyka01
Captainjacksparrow
Brkyldrmk
Saulalvarez
@easyWonnn43 mesaj şartını yeni gördüm 2 kişi çıktı yeni güncel liste
Wonn olmuş ödül um nerdeSelam beyler
Kupon kazanırsa
İlk beğenen 15 kişiden min 250 mesajlı 4 Arkadaşa 35'er Payfix Salalım
Bana çıkması lazım golleri attırdım ???bize çıkmaz ?
tamam Kral ?Dostum 15 kişi demiştik şart koymuştuk 12 kişi oldu zaten diye mesaj şartını kaldırdık ?
Sen vurdun gece den hani ödülüm ?ben yokukmmmmmmmmmmm
4 hesabın 3ünü pic ettim abi sorma yoksa burda ne işim varSen vurdun gece den hani ödülüm ?
Ula insan 25 atar belki ben vururdum mk4 hesabın 3ünü pic ettim abi sorma yoksa burda ne işim var
*** sitesinde şansım dönmüyo özel orandan geldiği gibi canlı baskete gidiyorUla insan 25 atar belki ben vururdum mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!