açıktakalanlar için yapmıştı zaten son kuponu çekilişsiz vericek önceki listedeysenBu sefer de benle sen alamazsak cikiom ben rolden?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
açıktakalanlar için yapmıştı zaten son kuponu çekilişsiz vericek önceki listedeysenBu sefer de benle sen alamazsak cikiom ben rolden?
Bende sabahkinde vardım ? açıkta bı ben kaldım
Tmm sizde payfix atın. Saat 4 e doğru anca çekim verecem yollarım
Yenisi gelecek mi knkTmm sizde payfix atın. Saat 4 e doğru anca çekim verecem yollarım
Saat 5. 6 gibi belkiYenisi gelecek mi knk
Elbet bir gün vuracaz samuO kadar takıp ettik gene boş MKE
Hayallerim Aşkım ve Sen...Sahne 75 çekim 756.....Elbet bir gün vuracaz samu
ben muhsine söyledim kuponda da yazıyordu kankaValla biri de uyarmıyor takip etme öncekilere diye ama sonra gelip sen yoktun ki diyorlar .
Bana etiket atsan görürdüm. Öncekiler diyince öncekinin öncekinde vardım ?ben muhsine söyledim kuponda da yazıyordu kanka
O kadar cıkmıyro ki öncekilerin hepsinde ben varımBana etiket atsan görürdüm. Öncekiler diyince öncekinin öncekinde vardım ?
Valla sabah o kadar takipledik olmadı uyudum?O kadar cıkmıyro ki öncekilerin hepsinde ben varım
işde değil misin sen nasıl uyuyorsunValla sabah o kadar takipledik olmadı uyudum?
Vay uykucu metoo bir sen ikiValla sabah o kadar takipledik olmadı uyudum?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!