Ne diyim bugün para kazanılacak gündü 5 saat tren yolculuğu yaptık haşadımız çıktı ilgilenemedim en az 1k para toplardim bugün... Tamda böyle zamanlarda iş çıkıyor **
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siz jojoyu bilmiyonuz katakulli yoksa öder ama bekleme yarına kalırÖderler mi ilk cekim 4..30 saat oldu tik yok.
Katakulli yok kanka bastık tuşa çevirdik işte,Siz jojoyu bilmiyonuz katakulli yoksa öder ama bekleme yarına kalır
Toplarsın hala yatırım yapanlara bir kaç yer veriyordu bak istersen.Ne diyim bugün para kazanılacak gündü 5 saat tren yolculuğu yaptık haşadımız çıktı ilgilenemedim en az 1k para toplardim bugün... Tamda böyle zamanlarda iş çıkıyor **
YARRAMI VERIYORToplarsın hala yatırım yapanlara bir kaç yer veriyordu bak istersen.
Valla öyle ne kod alabildim.ne bisey şuan zingabet canli destek te tombala bonusu bekliyorm tombala ne amq bilmiyorm hayatmda oynamadm ??Amke garibana kazanç haram
DD.dD:d:dMatador ne içiyon
Aimar sana da soralım sen ne içiyonDD.dD:d:d
eve geldim şimdi ben biracıyım @BMW kesin sarhoş oldu yada jojonun finans birimde çalışıyor D.dAimar sana da soralım sen ne içiyon
Bende öyle diyodum hiçbirinden çekemedimjojodan 3 frebebt ayrıyeten bir tane kupon açıkta bsebelli 4 tanesinde birinden çekeriz D:d:d:dD
İnşallah Başkan sizlerde kazanırsınız jojo sağolsunjojodan 3 frebebt ayrıyeten bir tane kupon açıkta bsebelli 4 tanesinde birinden çekeriz D:d:d:dD
benim umudum zaten yok atacam kupon 4 tane kupon var yarına her etkinlikte 2 kişi 25 :dD.d:dD:dBende öyle diyodum hiçbirinden çekemedim
Skimdemi??Kırıldım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!