Bu noktalar küfürdür bilgin olsun???Len ben kazanmadan atiom sana ****????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu noktalar küfürdür bilgin olsun???Len ben kazanmadan atiom sana ****????
Sana her zaman saygım var haklısın sana sözüm olsun valla 1 lira kalmadı dayı son kurusu attıkLen ben kazanmadan atiom sana ****????
bol şanslar olsun kardeşim takipteyimArkadaslar @kan123 Kardeşim gecen bir miktar para gönderdi SAĞOLSUN bu parayı dagıtım yaptık vs 300 tl kaldı Onuda gidip roll yapmıstım bilen görenler vardır
Bilet aldıgımı söyledim o bilete ikramiye cıktı 3 bilet ten 1 ine :d onun rolüdür. Borçları kapattım bu kaldı elimde bu da roll olsun
BİZ HAK yemeyiz
+500 tepkime sart
Keyfine bak takiliom?Sana her zaman saygım var haklısın sana sözüm olsun valla 1 lira kalmadı dayı son kurusu attık
16.40 şartlar ne kanka tepkıme mesaj son katılım15.40 da baslıyalım
dayi whatsappa niye bakmiyorsun bisey yazdim ama?Bu noktalar küfürdür bilgin olsun???
Acil durumu naptın dayı cozdunmuKeyfine bak takiliom?
Hemen hemen ama harcligim yokAcil durumu naptın dayı cozdunmu
16 4015.40 da baslıyalım
Dudayi whatsappa niye bakmiyorsun bisey yazdim ama?
ilk adım sonu biter S.kik sonik takip eden cıkar direk16.40 şartlar ne kanka tepkıme mesaj son katılım
bu kupon kaybederse DM BAK .DHemen hemen ama harcligim yok
Bana da forumdan kız düsürdüm yazmıs wp den sabah 7 de nasıl düşürmüsse artıkdayi whatsappa niye bakmiyorsun bisey yazdim ama?
Kufurmu edecebu kupon kaybederse DM BAK .D
TobeeeeBana da forumdan kız düsürdüm yazmıs wp den sabah 7 de nasıl düşürmüsse artık
dayı çapkınlık yapıyor demekBana da forumdan kız düsürdüm yazmıs wp den sabah 7 de nasıl düşürmüsse artık
ULAN BİDE forumdan nasıl düsürdün derler adamadayı çapkınlık yapıyor demek
hadi hadi kim bilir hangi masumu düşürdün ağına dayı ?Tobeeee
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!