Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
öyle bir şey yok kopmuş maç son 44 sn kala 8 sayı ne mkGerçekten ben böyle işin anasını avradını *****
30-45 dk ya oder arkadaş çekti 40 dk ya ödemisler payfixten hayırlı olsun bu arada güle güle harcaBeyler bu jarobetten ilk cekimi verdim de ne kadar surede gonderiyolsr varmi ceken yeni sponsor ama biraz suphe duymaya basladim
Ohh paraaaaaa ?Beyler bu jarobetten ilk cekimi verdim de ne kadar surede gonderiyolsr varmi ceken yeni sponsor ama biraz suphe duymaya basladim
** izin vermişlerdi 40 dakika beklettiler şimdide red verdiler30-45 dk ya oder arkadaş çekti 40 dk ya ödemisler payfixten hayırlı olsun bu arada güle güle harca
Dedin ve cekim red yediOhh paraaaaaa ?
Niye la sikinti ne bonus mu aldin ?Dedin ve cekim red yedi
Yoo direkt ana para **Niye la sikinti ne bonus mu aldin ?
Sikinti olmaz baska yontem der rahatkeYoo direkt ana para **
Dur bir konusuyoeuz bakalim
Yok kanka sacmalik havaleDur bir konusuyoeuz bakalim
Baya sacmalik hemde simdi papara cek dedi verdik cekkiki 1 saat daha bekletir sonra yine red yerYok kanka sacmalik havale
Sorun nedir?
Jarobetten cekim verdik bro da payfixnyzerinden izin verilmisti sonra red yedi havale cek dedi bir sekidle paparaya karar verdiler yine veedim beklemedeyizSorun nedir?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!