Telefona bakmaktan sabahin 8 inden beri gözlerim bozuldu *** ?????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yan forumda kullanıcı adı ne dostEv alcak?
Doktora git 50 TL ile ??Telefona bakmaktan sabahin 8 inden beri gözlerim bozuldu *** ?????
Sigortam var çok şükür ?Doktora git 50 TL ile ??
Hangi yan forumdaYan forumda kullanıcı adı ne dost
Ödülü alak öyle ???Bannnnnnnnn @Rooster yasak kelimeyi söyledi ???????
KANka ben o kansız curioyla falan kavgalıyım 2019 dan beri ordaydım banlandım hepsine giydirdim sponsorlda 2 parça 23 k param kaldı kimse yardımcı olmadıBilgi bizden
Direttin aldin cok sanslisinÖdülü alak öyle ???
Hatırlıyorum knkKANka ben o kansız curioyla falan kavgalıyım 2019 dan beri ordaydım banlandım hepsine giydirdim sponsorlda 2 parça 23 k param kaldı kimse yardımcı olmadı
Zaten kolpa forum olduğu belli adam geçen rollingte 12 kere çekiliş yapmış geçmiş olsun bu aradaKANka ben o kansız curioyla falan kavgalıyım 2019 dan beri ordaydım banlandım hepsine giydirdim sponsorlda 2 parça 23 k param kaldı kimse yardımcı olmadı
Bitti dostum çekiliş yapıldıKonu devam ediyormu kusura bakmayın telefon sıkıntılı da
Alayının a m kZaten kolpa forum olduğu belli adam geçen rollingte 12 kere çekiliş yapmış geçmiş olsun bu arada
50 50 ortak olduk sansimiz arttı nasipmisDirettin aldin cok sanslisin
BitmiştirMaç bitmedimi hala
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!