pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yuh kaçana bak balık büyükmüş buna son tekimi yakarım mkAnaňı avradînı skm omegaaa büyük balık kaçtı mk neyse hepsine tekli girdim de iyi oldu keşke winlerin ikisini kombine yapsaydım mk bilemiyoz ki işte tekrardan aňanı bacıní skkkmm omegaaa.
Ekli dosyayı görüntüle 6491
Bayağı farkla yenilmiş az farkla yenilse daha çok koyardıAnaňı avradînı skm omegaaa büyük balık kaçtı mk neyse hepsine tekli girdim de iyi oldu keşke winlerin ikisini kombine yapsaydım mk bilemiyoz ki işte tekrardan aňanı bacıní skkkmm omegaaa.
Ekli dosyayı görüntüle 6491
Koğuşu yakacamYuh kaçana bak balık büyükmüş buna son tekimi yakarım mk
Bayağı farkla yenilmiş az farkla yenilse daha çok koyardı
Valla sağlık olsun umarım kardasindirAynen, ikisi farkla aldı biri farkla verdi mk.
Valla sağlık olsun umarım kardasindir
Sağlık olsun kanka genelinde kardaysan sorun yokOrası öyle de 50K kaçtı mk. Orrrrrrrospu çocukları ya kombineyi yanlış yaptım aslında, 8.50 ye tek girecektim diğerlerini kombine yapacaktım neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız.
Evet kankaDembele
Gomez
Apsu
Serhat
Doğru değil mi?
Ciddi misin be cok üzüldüm 50 bin ne demekOrası öyle de 50K kaçtı mk. Orrrrrrrospu çocukları ya kombineyi yanlış yaptım aslında, 8.50 ye tek girecektim diğerlerini kombine yapacaktım neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız.
Ciddi misin be cok üzüldüm 50 bin ne demek
Ben yokum yıne baskanDembele
Gomez
Apsu
Serhat
Doğru değil mi?
Benimdir3 kişi çekiyorum o şanssız kim olacak acaba?
Ben yokum yıne baskan
Ben3 kişi çekiyorum o şanssız kim olacak acaba?
Tmm bskanSerdar yerine serhat yazmışım mk.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!