Tutan mac 1 orandan saymasida ne kotudur **Bu pre maçlarını 24 saat içinde oynayacaklarıni sanmam geçersiz sayarlar bahsi 1orandan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tutan mac 1 orandan saymasida ne kotudur **Bu pre maçlarını 24 saat içinde oynayacaklarıni sanmam geçersiz sayarlar bahsi 1orandan
Pardon yanlış maça bakmışım mk?Brujos dan yatiyor mk
İade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokkiLa o değilde iade olursa dağıtım olmaz ben diyim ?
1 gün içinde oynanmaz bu maçİade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokki
Kanka valla hesapladım iade olursa 240 kalıyor zaten 50 attım kurtarmıyor ama 1 kişi seçer atarım artık kime çıkarsaİade olacak zaten kanka. Başka ihtimali yokki
BOKTAN SEBEBTEN MAÇI İPTAL ETTİLER ***Kanka valla hesapladım iade olursa 240 kalıyor zaten 50 attım kurtarmıyor ama 1 kişi seçer atarım artık kime çıkarsa
Aynen kanka la gelebilirdi ***BOKTAN SEBEBTEN MAÇI İPTAL ETTİLER ***
Para vereceksen ben burdayım ?Kimler burda ??
Mogalistan ligi mac var onu bekliyorum para yukledim simdi ??Para vereceksen ben burdayım ?
Liste alındı ?Mogalistan ligi mac var onu bekliyorum para yukledim simdi ??
Tmdir ?Liste alındı ?
O lig bazen iyi göllü bazende bokunu yiyorlar şansına artık ?Tmdir ?
Daha demin ki macta 10.5 ust bekliyordum bozdum ms 9.5 ust girdim 2 orandan yanina meksika girdim 4.5 ust 3.65 den wonladi 10.5 ust beklesem lose du kafa calisiyor ?O lig bazen iyi göllü bazende bokunu yiyorlar şansına artık ?
Eeee noldu sonuç ?Daha demin ki macta 10.5 ust bekliyordum bozdum ms 9.5 ust girdim 2 orandan yanina meksika girdim 4.5 ust 3.65 den wonladi 10.5 ust beklesem lose du kafa calisiyor ?
Hangi sonucEeee noldu sonuç ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!