Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çevik adını görünce bile sinirleniyorum Onu burdan uçuralı çok olduÇevik bak dayıy la aramıza girme?
ben muhabbeti unuttum ya ne olmuştu ki usta?Çevik adını görünce bile sinirleniyorum Onu burdan uçuralı çok oldu
Parayla satın alabileceğini sanıyordu arkadaş herşeyi 3 kuruş para kazanıp hareketleri, konuşmaları değişince uçtuben muhabbeti unuttum ya ne olmuştu ki usta?
Sana tarrrakkk versek???@Admin maaş+sigorta+ yemek+cigara yokmu rooster adına talep ediyorum
Ne oldu kral bir sorun mu var onla bizde bilek?Çevik adını görünce bile sinirleniyorum Onu burdan uçuralı çok oldu
belki buradadır yine ?Parayla satın alabileceğini sanıyordu arkadaş herşeyi 3 kuruş para kazanıp hareketleri, konuşmaları değişince uçtu
Kendisi karaktersizdir de neyse burda konuşmanın lüzumu yok şimdiNe oldu kral bir sorun mu var onla bizde bilek?
Ustasi kim tabiki bennnn??Parayla satın alabileceğini sanıyordu arkadaş herşeyi 3 kuruş para kazanıp hareketleri, konuşmaları değişince uçtu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!