Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
160 üst devam
1 cisi takip ettin eklerim listeye itiraz yoksa alırlar sıkıntı yok muhbbat ediyoruz burda 27 tl için iki saat gavara yapmaya gerek yok arada 1 kişide olsa aç ama kalsın kenardaBeni çıkar kural neyse o
yav ona çekilişsiz atıcam kupon kazandı kazananlar belli sende at payfix .d1 cisi takip ettin eklerim listeye itiraz yoksa alırlar sıkıntı yok muhbbat ediyoruz burda 27 tl için iki saat gavara yapmaya gerek yok arada 1 kişide olsa aç ama kalsın kenarda
halal sayıyon
Tamam beni çılarttı @kedicik gardaş kendisi extra atacak ?1 cisi takip ettin eklerim listeye itiraz yoksa alırlar sıkıntı yok muhbbat ediyoruz burda 27 tl için iki saat gavara yapmaya gerek yok arada 1 kişide olsa aç ama kalsın kenarda
biliyorum durumu olmayabilir herkesin insanlık haliyav ona çekilişsiz atıcam kupon kazandı kazananlar belli sende at payfix .d
Kaptırmışım kanka?halal sayıyon
la halo yakın dostum 4 yıllık muhabettim var o makarasına sayıyor zatenbiliyorum durumu olmayabilir herkesin insanlık hali
nebilim ben D:d:d:d ben sana güzelce listeyi atayımda gerisi sende patron sensinla halo yakın dostum 4 yıllık muhabettim var o makarasına sayıyor zaten
Eyvallah pisi pisi gardaş ??la halo yakın dostum 4 yıllık muhabettim var o makarasına sayıyor zaten
la yazsana burdan payfixi ohoooEyvallah pisi pisi gardaş ??
cik cik cik
Kuş mu oldu nn kedicik kapar haaacik cik cik
Ben benla yazsana burdan payfixi ohooo
sana liste verecemBen ben
Verme buna sevmedim ???Ben ben
Ulan senin hayatta kazanamadığın kadar ben rollerde kazanmisimdir Cenabet sensin
nebilim ben D:d:d:d ben sana güzelce listeyi atayımda gerisi sende patron sensin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!